30.4.2010

57

Huomasin että minun kengät on aika kulahtaneen oloiset ! Niinpä vähän putsasin niitä ja vaihdoin uuet kengännauhat, nyt kehtaa taas käpöstellä.


Paljon kivemmat nyt !


Eilen töistä lähtiessä tajusin bussipysäkille, että kännykkä jäi töihin.... Joten kipitin hakemaan sitä, vaikka myöhästyinkin bussista sen takia. Ajattelin että ei haittaa, junahan lähtee jotain 22:35, hyvin ehdin. Paitsi että muistin väärin, ja näin miten juna klonksutteli menemään vähän ennen kuin ehdin asemalle. 8( Noh, muistelin, että olin kerran aiemminkin myöhästynyt näistä kummastakin, ja menin silloin kahdella bussilla kotiin. Pian tulikin odottamani bussi, ja tyytyväisenä ajattelin, että kohta olen kotona :'D vaihtopaikassa selvisi, että aikataulut on vähän eri, kuin aiemmin, ja 20 min joutuisi odottamaan. FFFUUUUUUUU- 

En kuitenkaan jaksanut jäädä odottelemaan, vaan lähdin etsimään vaihtopaikasta seuraavaa bussipysäkkiä, josta kulkisi useampia linjoja kotia kohti. :D Tämä pysäkki oli jostain syystä pitkän matkan päässä......eikä siinä sitten ollut koko aikatauluja, jes. En viitsinyt siihenkään jäädä odottelemaan, katsoin että 15 min menee vielä ennenkuin se bussi lähtee, jota olisin 20 min joutunut odottamaan. Jatkoin seuraavalle pysäkille, sielläkään ei ollut aikatauluja...... Ja lopulta seuraavalle, joka olikin jo Ikean kohdalla. Meille kotiin kävelee Ikealta n. puoli tuntia. 

KUITENKAAN, en jaksanut kävellä kotiin asti, vaan totesin seuraavan bussin olevan juurikin se, johon olisin alunperinkin vaihtanut, jos olisin jäänyt odottelemaan. 

Lopulta olin kotona siinä 23:30. Jos en olisi unohtanut kännykkää, niin olisin ollut lähes tuntia aiemmin kotona :'D Mutta no, oli lämmintä, ja muutenkin ihan mukava kävelyilma XD


Vappu! Ja huomasitteko, ajastuksella otettu kuva ! Löysin sittenkin ihan jees paikan. Näissä vaatteissa vappua juhlimaan - töihin. Sukat kyllä laitan ensin jalkaan.


Nyt alan tehdä munkkitaikinaa, katotaan mitä minun tekemistä munkeista tulee !

28.4.2010

56

Tajusin tänään, että taidan tarvita uudet kuulokkeet.


Johto on kohta jo poikki, ja toisesta kuulottimesta on kadonnut pehmuste.... Ja se särisee. Nuo on vaan niin hirmuisen söpöt, etten sinänsä haluais luopua noista. 8< Pinkit jalkapohjat korvissa hei ! Mikä vois olla söpömpää ?


Huomisen prosessi: peilin kunnollinen puhdistus. Anteeks kun toi on niin hirvee :'D En saa missään muualla otettua asukuvia, ajastimen kanssa otetuissa kuvissa näytän idiootilta. Eikä meillä sitä paitsi oo oikeen paikkoja missä vois ajastuksen kanssa ottaa kuvia..........

huono tekohymy

 Tänään ei tarvinnukaan olla töissä yksin, kun oli uuden työntekijän viimeinen harjotteluvuoro. Sain sen kanssa jutustella muuten niin pitkäveteisen vuoron ajan. Tai lähinnä minä jutustelin, kun olen semmoinen kälättäjä, huoh. Iltaa piristi taas ihana r-kioskin tyttö, joka toi kupin kahvia työvuoronsa lopuksi ♥ Ne kahvit menee ihan vaan viemäriin muuten.

Mitä lähempänä palkkapäivä on, sitä enemmän keksin kaikkea "pakollista" ostettavaa. Tuntuu olevan jo hurjan pitkä lista kaikennäköistä tarpeellista tavaraa ynnä muuta rahanmenoa. Taidan olla aikamoinen materialisti.

27.4.2010

55

Leikkasin tänään pitkästä aikaa vino-otsiksen.


Näyttää kyllä ehk vähän siltä, ku mulla ois peruukki vinossa tms...


Tota voi myös helposti leikata erinäköseks, jos kyllästyn hetken päästä. :'D

Sain ens kuun vuorot, vähän enempi vapaata. Tässä kuussa työvuoroja 21, ens kuussa 17. Sopivasti !

♥♥♥

Miks kolme tärkeetä meikkiasiaa loppuu samaan aikaan ? Joudun ens palkasta ostamaan puuterin, ripsarin ja jonkunasteisen silmänrajauskynän. Ja meinasin tällä kertaa vielä satsata laatuun, tietää rahanmenoa. Stockalle vaan....

Niin ja haluisin tehä uuen headerin, en tykkää yhtään tosta. En oikeen osaa...

26.4.2010

54



Heti alkuun tämmöinen tältä näytän tänään -katsaus. Mitäs tykkäätte ? 

Olin ensin tekemässä ruudulliset kynnet (että sopis mekon kanssa), mutta niistä tuli vaan kauheeta sotkua, niin piti tehä uudet..


Nämäkin on sotkuset, jep. Ja näyttää ihan 90-luvulta tai joltain, mutta en nyt jaksa alkaa kolmannen kerran väsäämään kynsiä saman päivän aikana. 8(

Sitten fiiliksiä toissapäivän pääsykokeesta : KAMALAAAARAAGHENVARMASTIPÄÄSESIIHENKOULUUNAAAAAAAAAA

Ei siitä sen enempää, kesäkuun puolivälin jälkeen kuitenkin ehkä toivottavasti tulee sieltä kirje.


Vielä eilisen asua, oon selvästikin siirtynyt hamekauteen. Kevät !

Ois muuten mahtavinta, jos omistaisi kokovartalopeilin. Joka sijaitsisi paikassa, jossa on hyvä valo. Tai jos olis joku kamerajalusta tai vastaava. :'D

23.4.2010

53

Eilen oli sadepäivä, en ees jaksanu laittaa lisäkkeitä. Niistä ois tullu niin kökköset. :'D Lisäksi meikkasin vähemmän... Erityisemmin en hiuksiakaan laittanu, kun aattelin että ne vaan lässähtää kuitenkin. 


Kynnet laitoin aamulla, enkä ihan oikeesti tiiä mitä ajattelin...


Järkyttävimmät kynnet ikinä ! Noissa on monta asiaa vialla. Ja ne ehti kulua jo ennen kuvan ottamista, mulla ei oikeen ollu syytä varoa niitä.

Eilinen oli niin harmaa ja blargh etten ois varmasti lähteny ulos, ellen ois aiemmin jo sopinut. Teki vaan mieli viettää päivä samalla tavalla kun kissat...


Hyvä vaan, että jaksoin kuitenkin lähteä. En vois sanoa että tulee vietettyä liikaa aikaa ulkona. Olin itse asiassa niin reipas, että aloin leipomaan pullaa joskus kahdeksan jälkeen illalla !


namnamnamnamnamnamnamnamnamnamnam

Tänään jaksoinkin laittautua taas enempi, töitä varten. Kokeilin nyt, minkälaista jälkeä pienemmällä raudalla saa tukkaan. Joskus voisi toki kihartaa vielä paremmin, mutta siihen kunnolla kihartamiseen menee niin kauan...


Eipä siinä mitään, kostean kelin takia nuo kiharat oli valahtanut isommiksi, kun pääsin töihin asti. (ja taas tuo sama harmaa neuletakki, oon liian rakastunu siihen.)

Huomenna aamusta lähden koulun pääsykokeisiin........ Stressi ! Haluan tosi paljon päästä sinne sisään, yritän kaikkeni. Eniten minua tietty jännittää se haastattelu, ei niinkään ne kirjalliset kokeet. Mutta ehkä se menee ihan hyvin.


Laitoin vielä paremmat ja siistimmät kynnet, huomista varten. Wish me luck !

21.4.2010

52

Hello hello hello!

Tänään käytin pari tuntia elämästäni tukanlaittoon ja meikkaamiseen. Enkä oo edes menossa mihinkään muualle kun töihin, kunhan laitoin. :'D On mulla ainakin aikaa laittautua aina iltavuoroihin...


Semmosta. Kiharaa kiharaa kiharaaaa !


Ja toinen puoli näyttääkin tältä. Mielipiteitä ? Mietin tuota myös ohuemmalla raudalla tehtynä, pitänee joskus kokeilla. Kun on taas aikaa.

Vappu lähenee hurjalla vauhdilla. Juhlitaan sitä kotona muutaman munkin ja kaupan siman (.... yäh.) voimin. Jos uskallan alkaa niitä munkkeja siellä kuumassa rasvassa lilluttelemaan. :'D Tietysti ois kiva lähteä vähän johonkin juhlistamaan, mutta ei näillä rahoilla paljoja juhlisteta. Sitä paitsi mieltäni lämmittää enempi muhkea matkakassa kuin baariin menneiden rahojen miettiminen!


Tänään taas ilta töissä, mutta huominen vapaa. Ja huomenna leikkaan tukkaa, iiks ! Omaa otsistanikin voisin vähän parturoida, jos vaihteeksi vähän eri tavalla.

Nämä minun päivitykset on nyt tämmösiä "laitoin tukkaa, menen töihin argh, tältä näytän nyt" mutta ei voi mitään, sellaista mun elämä on. :D

19.4.2010

51

Vähän pikaisempaa päivitystä sillä aikaa kun ruoka on uunissa !

Tässä muutaman päivän aikana oon lagannu, ja ollu töissä, paljon. Lauantaina tosin kävästiin Helsingissä vähän nauttimassa kevätauringosta (ja tuulesta).


Totally edustus.


Perus päivänasu-kuva joltain päivältä, jolloin kihartelin kunnolla hiuksia.


Ja tämä on eiliseltä. Tuossa nyt toinen niistä paidoista, joita tilattiin Ellokselta. Näyttää ihan yöpaidalta ilman vyötä.. Niin ja tuon vyön sain äitiltä kun se ei sitä kuulemma tarvinnut. :'D


Tänään vielä kynsiä laittelin. Ihankun mulla ois aina samanlaiset kynnet, värit vaan vähän saattaa vaihdella. En osaa muuta, sori !

Äsken kävästiin vähän kirjastossa ja ruokakaupassa, ja vähän ajan päästä meille tuleekin vieras. On kiva kun käy porukkaa kylässä, sais mun puolesta käyä useemminkin. Kotikin pysyis siinä samalla siistinä, haha......

15.4.2010

50

1. En ole aamuihminen.
2. Rakastan laittautumista.
3. En enää halua piirtää, kun tuntuu etten osaa mitään.
4. Tiedän, että harjoittelemalla oppii.
5. Tänään tänne tulee pesukoneenkorjaajamies.
6. Jännittää vähän.
7. En voisi koskaan luopua meidän kissoista.
8. Vaikka ne välillä tekee minut hulluksi riehumisellaan.
9. Olen koukussa herkkuihin.
10. Yritän aina olla töissä syömättä karkkia, mutta sorrun lähes joka kerta..
11. Punaset huulikarkit on mun lemppareita.
12. En koskaan jaksa tehä kunnon ruokaa, jos olen yksin kotona.
13. Välillä unohdan syödä mitään.
14. Olen myös huono siivoamaan jos olen useamman päivän yksin.
15. Olen laiska.
16. Inhoan katsoa elokuvia yksin.
17. Tykkään leipomisesta.
18. Ja olen ihan hyvä siinä.
19. Tykkään myös virkkaamisesta.
20. Olen henkisesti mummo.
21. Tykkään lähteä kävelyille klo 20-21 jälkeen.
22. Silloin ei uskalla mennä huonomaineisempiin paikkoihin.
23. Siihen aikaan ei näy kuin muutaman koiranulkoiluttajan ja satunnaisia lenkkeilijöitä.
24. Tykkään kävellä semmoisessa paikassa, jossa on tosi paljon ihmisiä.
25. Silloin, kun minulla ei ole mihinkään kiire.
26. Ärsyttää, kun Suomessa menee kaupat niin aikasin kiinni.
27. Haluaisin lähteä vaatekauppoihin vielä kahdeksan jälkeen illalla.
28. Asun naisen kanssa.
29. Olen kihloissa naisen kanssa.
30. Menen erään koulun pääsykokeisiin ensi viikon lauantaina.
31. Jännittää jonkun verran se.
32. Tarvitsen uuden puhelimen.
33. En osaa pitää vaatekaappia siistinä.
34. Meillä on liian pieni vaatekaappi, pitäis olla kummallekin oma.
35. Säästetään matkarahaa Tokioon.
36. Suunnitelmissa on, että kesän jälkeen ois ainakin puolet rahoista kasassa.
37. Olen syöttänyt ahkerasti Salmaa.
38. Salma on meidän säästöpossu.
39. Haluaisin asua jo omistusasunnossa.
40. Mutta siihen taitaa olla vielä pitkä matka...
41. En halua asua maalla.
42. Enkä pikkukaupungissa.
43. Tykkään kuitenkin käydä mökillä välillä.
44. Joka ei onneksi ole ihan keskellä korpea.
45. Pitäisi värjätä tyvikasvu pois.
46. Mutta pelkään, että valitsen väärän värin, ja lisäkkeet ei sovi...
47. Tykkään ruuanlaitosta.
48. En tykkää siivota jälkiä, jotka ruuanlaitosta jää.
49. Roikun koneella liikaa.
50. Varsinkin, jos olen yksin.
51. Olen aika saamaton tapaus.
52. En nirsoile ruuan suhteen.
53. Inhoan nirsoilua.
54. Töissä yritän aina olla reipas ja iloinen.
55. Inhoan asiakkaita jotka eivät sano minulle sanaakaan, ellen kysy heiltä jotain.
56. En ole niin hulluna käymässä keikoilla, kuin ennen.
57. Toisaalta se on aika surullista.
58. En ole kuukausiin käynyt katsomassa yhtäkään keikkaa.
59. Eräs aiemmista lempibändeistäni on tulossa Suomeen, mutta en ole edes kuullut heidän uusinta levyään.
60. Eräs toinenkin lempibändini on tulossa, mutta minulla ei ole varaa 59 e:n keikkalippuun.
61. Seuraan nykyään salkkareita.
62. Olen huono pitämään huolta viherkasveista.
63. Tomaatintaimet olen jotenkin saanut pidettyä hengissä.
64. Harmittaa kun mulla ei ole kauheesti kavereita täälläpäin.
65. Ei sillä, että mulla ois muutenkaan kauheesti kavereita.
66. Pelkään yksin jäämistä.
67. Haluan käydä taas Kotkassa, vaikka vasta olin.
68. Meripäiville menen ihan varmasti.
69. En ole vielä syönyt tai juonut tänään mitään.
70. Ärsyttää kun ei ole oikein mitään hyvää paikkaa meikkaamiseen.
71. Vessan valo on liian keltainen.
72. Useimmiten meikkaan sohvalla ikkunan edessä.
73. En tykkää talvesta.
74. Valkoinen joulu pitää olla, mutta uuden vuoden jälkeen saisi tulla jo kevät.
75. Haluaisin asua joskus ainakin muutaman vuoden ulkomailla.
76. Vaikka Ranskassa tai Briteissä.
77. Mieluiten Japanissa, mutta se on turhan epätodennäköistä.
78. Haluan pyöräilemään.
79. Meillä on vain yksi pyörä.
80. Tykkään pitkistä automatkoista.
81. Ja laivojen ja hotellien aamiaisista...
82. En katso komedioita lähes ollenkaan.
83. Mieluummin katson trillereitä ja draamoja.
84. Haluan jo muuttaa.
85. Toivottavasti ensi kuussa päästään.
86. En osaa liikkua Vantaalla yhtään.
87. Ensi kesäksi on suunnitteilla ainakin 3 tapahtumaa, joihin osallistun.
88. Toivottavasti tulee enemmänkin.
89. Ensi kesänä haluan olla ulkona mahdollisimman paljon.
90. Haluaisin lähteä välillä jonkun kaverin kanssa käymään kahvilla. (teellä, kaakaolla.)
91. En oikein ymmärrä kännäämistä.
92. Puistojuominen on minusta typerää.
93. Baareissakin tykkään käydä lähinnä tanssimassa, tai juomassa yhdet ihan sen takia, että näkisi ihmisiä.
94. Postikorttien ja kirjeiden saaminen on ihanaa.
95. Siksi olenkin postcrossingissa.
96. Tykkään söpöistä tavaroista.
97. Ja söpöstä turhasta pikkukrääsästä.
98. En ymmärrä ihmisiä, jotka eivät välitä miltä heidän ympärillään näyttää.
99. Pitäisi siivota.
100. Tämä on 50. merkintä !

13.4.2010

49

Ja Helsingistä hommatut jutut !



Lucasta omena-Pockyja ja decoden-krääsää


Valkonen kynsilakka, koristelukynsilakka ja top coat


Siinä kaikki uudet lakat käytössä !


Flatliner-suihketta rautojen kanssa käytettäväksi, ja hiuksiin jätettävää hoitoainetta, rakkaiden lisäkkeitteni hyvinvoinniksi. ♥


Jennalle elumen-värinpoisto, kun sen tukka muuttuu.

Ostin vielä verhokankaan, mutta järkevimmän kuvan siitä saa sitten kun se roikkuu ikkunassa.


Tämän näköisenä lähdin kohti Hkiä. Tykkään tosta nahkatakista taas ihan hurjasti, vaikka onhan se pikkasen lyhyt. Mut ihan pikkasen vaan.


Yritin jotain kihartamista tms. JA HALUAN KARKKIA. Onneksi meillä on vähän jätskiä pakastimessa.

En oikein kestä olla yksin kotona, tälleen monta päivää kerrallaan...Tuntuu vaan kylmältä ja kolkolta. Enkä jaksa laittaa itelleni ees mitään kunnon ruokaa, kun ei ole ketään kenen kanssa syödä. Ajattelin kuitenkin ryhdistäytyä ja tehä jonkuntyyppistä wokkia kohta. Niin ja onneks täällä on kissat seurana, muuten varmaan tulisin hulluksi.

12.4.2010

48

Onpas mulla nyt bloggausintoa !

Jenna oli yhen yön kotona, kunnes lähti taas tänään piirustuskisailemaan Seinäjoelle kolmeksi yöksi. 8< Eli taas oon yksin kotona! Huoh. 


Tässä vähän eiliseltä. Toi paita on yks niistä mitä porukat toi Budapestistä ! Laitoin sinne t-paian alle, kun toi on ihan hurjan läpinäkyvä... Mut tykkään tosi paljon ! ♥ Aion pitää tuota paljon.

Jenna toi Jyväskylästä vähän keittiöasioita.


Nää oli halvempia sielläpäin kun täällä, niin järkeväähän se oli ostaa ! Meinataan hommata jossain vaiheessa noita kumpaakin kaks lisää, niin on sarja kasassa. Kaupunki minulle, pallerot Jennalle...  Nuo on ihanan mallisia, matalia ja leveitä! Söpöjä. Lusikka vaan jää vähän oudosti tuohon kuppiin mut mitäs se.


Keittiöön kello (joo ei oo vielä pattereita), jonka Jenna uskotteli puhelimessa olleen aika kallis...pelkäsin että nyt se on ostanut jonkun 40 e:n kellon, mutta se ruoja huijasi, tuo maksoi peräti 1,95e. Aprillipäivä meni jo !


Tänään laitoin tukkaa vähän eri tavalla, onko hyvä? Harmittaa etten ehtiny kihartaa, kun mun uuet tukkaideat tulee aina just sillon kun on kiire töihin...Sen sijaan tuohon on ilmestynyt tommonen ihmeellinen latvavänkyrä, wtf. Tuntuu tosi oudolta, kun ei oo yhtään tukkaa naamalla roikkumassa, niinkuin yleensä. Mutta en silti näytä kaljulta, kun tukka tulee sivusta noin ! Btw hehkeenä töitten jälkeen ja näin.

Huomenna sitten se Helsinki vihdoin, jonne menenkin nyt yksin. Mut saanpahan kulkea ihan omaan tahtiin. :D Nyt pakko mennä nukkumaan, öit! ♥