28.5.2010

67


Kävin vihdoin ja viimein tutkimassa Monkia ja Weekdayta tänään. No, tuntuu että ennemminkin tuijotin itse kauppoja, kuin vaatteita. :'D Eksyin niihin sokkeloihin. Ja sit mulla alkoi tykyttämään alkava päänsärky takaraivossa, niin lähin aika nopsasti pois.. Pitää mennä jossain vaiheessa paremmalla ajalla käymään niihin. Sit kun niissä ei oo niin paljoa porukkaa.


Tämmösenä liikkellä tänään, huomatkaa korkkarit ! Ja taas samat housut ja villatakki, huoh........


Sovitin GT:lla ihanaa mekkoa ! Toi on kyllä mulle liian iso, ja sielläki oli niin paljon porukkaa etten jaksanu lähtee ettimään sopivaa. Ton alla vois olla hyvä joku t-paita/peittävämpi toppi !


Kävin vielä hakemassa Jennan töistä, ja napsin kuvia ootellessa.

Mua taas vähän ärsyttää se, ettei mulla oo vapaana perjantai-iltana muuta tekemistä kun tässä istuminen. Ihana ois ees joskus lähtee vähän johonkin tanssimaan etc, mut ei mulla oo semmoseen varaa. :D Sit kans nyt kesällä (..tai sit kun se kesä tulee takasin) haluisin mennä porukalla ulos viettämään iltaa...mutta millä porukalla. Ähhhhhhh.


Aloin kattomaan taas jdramaa, Hana Yori Dango 2:sta ! Ja on vähintään yhtä koukuttava kun eka tuottiskin. Miten mitkään länsimaiset sarjat ei saa minussa noin paljon tunteita pintaan ..? Alotan katsomaan Code Blue:n ekaa tuottista, kunhan saan tuon ensin katottua. Tai sit katon kahta sarjaa samaan aikaan !

27.5.2010

66

Hello ! 

Alun perin oli tarkotus lähteä tänään Helsinkiin, mutta Olivia päätti säikäyttää ja oli olevinaan kipeä .. Soittelin eläinlääkärille ja käskettiin vaan tarkkailemaan tilannetta. Jonka jälkeen Olivia onkin käyttäytynyt täysin normaalisti, eikä sillä oo ollut yhtään mitään hätää....

Tyytyväinen hylje.

Lähdettiinkin sitten Selloon, tarkoituksena etsiä mulle uudet juhla/kesäkengät.


Okei, noi on varmaan tommoset mitkä kaikilla on. Mutta ei haittaa ! Tykkään tosi paljon. Ja joo, aluks piti hommata korkokengät... Mutta päädyin noihin, enpähän sitten tapa huonosti astuvia jalkojani. Ja nuo saattaa kestää kauemmin kunnossa myös. :'D

Muutama look of the day -kuva viime päiviltä :


Kiirekuva kun olin lähössä töihin. Noi kiharat heti suli kosteessa ilmassa...


Eilen, taas töihin lähössä.


Ja tänpäivänen asu. En saanu napattua uloslähtövaatteista kuvaa mut whateverrrr, otin nimittäin yhen naulakossa lojuneen takin ekaa kertaa käyttöön.

Joo, ja bongaa kaikissa kolmessa kuvassa esiintyvät samat 2 vaatekappaletta. Niin mitkä lempparivaatteet....?

ÄÄÄÄ ärsyttää kun kesä meni pois !

23.5.2010

65


Terveisiä Hanamista !


Sää oli ihana, ja ihmisiäkin oli kerääntynyt aika paljon ! Ohjelmakin oli suht jees. Eniten kuitenkin nautittiin vaan viltillä makoilusta ja auringosta... Jonka ansiosta mulla palo käsivarret, polvet ja nenä ! Ensi kerralla jos muistaisin aurinkorasvaa laittaa.


Obanyaki maistui minulle. Muut ruuat olikin vähän pettymyksiä.. Paitsi ilmaiseksi jaetut Geisha-konvehdit.

Laitoin kynnet kuntoon sunnuntai-ajankuluksi. 


Siisteydessä on vielä parantamisen varaa.. Ja siinä, että poistaisin kynsistä yli menneet lakat ennen kuvan ottamista. :'D Ja toi leopardikuvion päällä oleva glitter taitaa sekottaa koko juttua liikaa. 8(

21.5.2010

64

Eilisen kesämekkohaluamiseni jälkeen lähdin Seppälään ja Lindexille sovittamaan kesävaatteita !


Söpö pallomekko. Näytti kyllä söpömmältä henkarissa kun minun päällä. :'D Sitäpaitsi yläosasta näkyy vähän läpi.


Sit söppäniä perhosia ! Tää on kyllä aika ihana. Miinuksena se, että koko etuosan saa napitettua --> napit aukeilee.... 


Tää on näistä Seppälän mekoista paras, mut sit taas, ei kovin kesäinen... Tuntu tosi kevyeltä ja ihanalta päällä, mutta värit !

Joo, valitsin aika paljon mustaa. Ois siellä ollut kans kivoja superkesäisiä kukkamekkoja, mutta niissä oli myös aika kesäisen avoimet kaula-aukot. (ja onpa likaset peilit..)


Sit Lindexille ! Sieltä en löytänyt yhtään potentiaalista kesämekkoa. Aattelin et ehkä shortsit + kesäinen toppi on kans hyvä ? Toi kuvan toppi ei nyt oo ihan semmonen mitä hain, sais olla kukallinen. Mutta malli on hyvä, väritkin aika ok ! Paras yhdistelmä ois vaaleet farkkushortsit kukallisen topin kanssa. Kuvitelkaa sielunne silmin !


Toi tunikapaitamikäliehommeli ois ihana, jos ei ois yliläpinäkyvä. Otin tän kuvan lähinnä et näkyis noi shortsit paremmi.. 


Ja aaaaaa maailman ihanin hame !!! ♥__________♥ Alerekissä... Että tekis mieli mennä pelastamaan se, arvatkaa vaan onko rahaa? ♥ rakastuin. 

Täydellisten kesävaatteiden metsästys jatkuu !

20.5.2010

63

Tästä kuvasta voi hyvin kuvitella miltä näyttäisin polkkatukalla.
Aurinkoinen tiistai, käytiin kirsikkapuistossa piknikillä. Ei ollu kauheesti kukkia...mutta oli sentään jonkun verran! Hanamiin kyllä mennään, onkohan sillon enää yhtään kukkaa puissa jälellä ? 


Sit semmosta, että hurja vaatekriisi menossa nyt... Tarvisin jonkun kivan kesämekon, nuo minun aiemmat on aivan kauheita tissimekkoja. :'D Kaupoista oon löytäny vaikka mitä kivannäkösiä, jotka on sitten hirveitä mun päällä. Kun niissä kuuluis olla laiha ja muodoton, sitä en tosiaan ole.. Myöskin ihan miniminiminimekosta tykkäisin, mutta taidan senkin jättää. :D


Maksipituus viehättää kyllä! Minulla ON jopa kaksi maksipituista mekkoa, kummatkin mustia ja melkoisen avokaulaisia. Avonaisuuden voisi tietysti korjata laittamalle alle jonkun mustan topin, mutta ei mulla edes ole tavallisia mustia toppeja nyt. Ja silti, musta mekko. AAA mustassa tulee vaan kuuma !


Toinen ihana ois tämmönen lyhyehkö (ei liian lyhyt) kukkamekko. En sitten tiiä, näyttäsinkö tommosessa ihan possulta. :'D

Toi maksikoko ois siitä hyvä että se peittää jalat... Eikä tarvi tuulisina päivinäkään pelätä. Mut sit taas siinä voi tulla helposti kuuma. 

Toinen angstauksen aihe ois vielä kengät, kunnon korkokengät, mieluiten jotenkin sandaalimaiset. Kun ei mulla oo nyt mitään kesäisiä korkokenkiäkään, Kävelen vaan lenkkareissa. :D Kivasti sopis mekkoihin jne.......

Sain muuten piilarit ! Eli voin vihdoinkin pitää aurinkolaseja. :D 

Laitetaan loppuun vielä asukuva joltain päivältä:


Noi on mun mielestä ihan kivat, mut en haluis pitää shortseja _koko ajan_ . Ja ne korkkariiiit....

17.5.2010

62

Ihankun kirjottaisin nyt aina että "olin siellä ja siellä, ostin sitä ja tätä". Tässä siis uusimmat...


Seppälässä oli ota 3, maksa 2, niin ostin nuo jo aiemmin himoitsemani kynsilakat (pyörinyt blogeissa niin pakko minunkin ostaa hehe) ja maailman ihanimman tuoksusen käsisaippuan. ♥ Toi putelikin on ihana.

Ikeasta ostin lautasia, mutta ne näkyy jo Jennan blogissa.


Ulkona oon heilunu kesäisissä vaatetuksissa, kun on niin  KUUMAAA ! Joku päivä heitin tukan nutturalle, niin oli kivasti pois tieltä töissä. Jossa on sisällä +27 astetta.


Eilen kävelyllä löydettiin kirsikkapuu ! ♥ Joka oli ihan täydessä kukassa..onkohan Roihuvuoren Hanamissa ens lauantaina puissa enää kukkia jäljellä ? Pelkään vähän että ei näin hienosti, joten mennään huomenna käymään sellä kirsikkapuistossa piknikillä ! :'D

Joo, eipä tässä enempää oo ollu mitään. Oon ollu töissä, ja vapaa-ajalla nauttinu keleistä, niinkuin varmasti moni muukin. :D Tänään nään Katia pitkästä aikaa, se vasta tuli Kiinasta, jossa vietti 3 kk.

14.5.2010

61

KESÄÄÄÄÄ


Kesä tuli yhtäkkiä, niin nopeesti että mulla ei ollu shortseja ! Otin käyttöön yhdet farkut, jotka on lojunu kaapissa ties kuinka pitkään. Saksien jälkeen niistä tuli ton näköset ! Mahtavat. ♥



Sain nautiskeltua ekan kerran pirtelöä ulkosalla. Lähti aika nopeesti nahkatakki päältä pois kun tossa istuttiin. :'D Kiva ois aurinkolasit olla niin ei tarvis koko ajan siristellä silmiä.

 Eilen käytiin kattomassa Prinsessa Ruusunen -balettia Oopperatalolla. *___* Oli kyllä hienoa ! Tuijotin tietysti niitä pukuja ihan onnessani. ♥ Baletista en kyllä kamalasti tiedä, mutta hienon näköistä oli. Ja pysyin jopa juonessa mukana. :'D


Peiliposetettiin sitten Oopperatalossa.


Kohta lähen taas tonne ulos, ei tämmösillä ilmoilla voi sisällä kyhjöttää ! Sit illaks töihin plah. Mieluummin istuisin jossain puistossa jäätelöllä.

12.5.2010

60

Sori päivittämättömyydestä! Nyt tulee vähän picspammia.



Oltiin pe-su mökillä, josta mulla ei tietenkään paljon kuvia ole. 8(


hehkeetä.



Uus verho ! Rakastan. ♥

Eilen käytiin shoppailemassa ja syömässä, ja vielä Linnanmäellä ja sen jälkeen kahvilassa. ♥ Parempaa säätä ei ois voinu tulla ! Vaikka aamulla ja päivällä oli semmosta harmaata ja vähän satokin, niin Lintsille päin mentäessä alko aurinko paistaa aaaaaaa ! ♥ Ei tehny vielä mieli lähteä kotiin heti Lintsiltä niin mentiin takas keskustaan ja kahville :D

Sit ostoksiin -->


Toi lompakko AAAAAAAA ♥♥♥ Ja ripsaria en oo vielä ehtiny kokeilla, hope it works. En oo ikinä kokeillu mitään MACin meikkejä aiemmin.


Söpö korkea purkki spagettille.

4.5.2010

59

Oon toissapäivän illasta ollut vähän kipee, nenä tukossa ja semmonen olo että kuume nousis...mut eipä oo noussut. Lisäksi mun ääni kuulostaa ihan hirveeltä !


Yritin vähän laittaa itteeni epäkipeen näköseksi, kun oon taas menossa illaksi töihin. Vaikka että näkyy tämä olo minusta siltikin.

Eilen kuitenkin kävin Helsingissä, mikä ei ehkä ollut kaikista paras idea. Loppuilta menikin sit sohvan pohjalla, kun oli niin heikko olo.


Yritin eilen pukeutua lämpimästi, kaikesta huolimatta oli kylmä. Ja pitkästä aikaa päällä Putumayon jakku/takkisysteemi ! Näitä japanin-tuomisia.


Heitin vielä pipon päähän, jos vähän ois lämmittäny.

Sitten ostoksiin:


En viitsinyt kamalasti tuhlata puuteriin, joten päädyin tähän. En vielä tuon hyvyydestä osaa sanoa, kun vasta äsken laitoin sitä, katotaan miten kestää töissä ! Ja tuo paketti on aika ruma.


Meikki/pinni/ponnari/kynsilakka/ymsyms -laatikko Clas Ohlsonilta. Idea pöllitty suoraan täältä.


Huhtikuun CUTiE, jonka mukana tuli söpöt Cecil McBeen lunch tote bag sekä mini pouch. Muoviahan ne on, mutta ihan kivat ! Ja lehti on ihana.

Toivottavasti tämä kipeysolo menee ohi viikonloppuun mennessä, kun lähtään mökille perjantaina. Ei olis kovin kiva olla siellä kuumeessa. :'D

Ja miksi pitää olla näin harmaa ilma...........

2.5.2010

58

Vappuaaton ilta meni rennosti kotona leffan ja herkkujen kanssa...


Munkeista tuli hyviä ! Oon aika ylpee niistä, kun oli eka kerta kun munkkeja tein. Nam !


Lauantaina heitin vaan jotain rentoa päälle, tiesin että töissä tulis olemaan kiireinen ilta. Oikeessa olin. Juoksin siellä yksin hiki päässä. :'D


Tänäänkään en hurjasti panostanut. Voisin toki panostaa enempi ainakin näihin poseerauksiin. :D Ja ehkä ei oo kaikista paras asia, että kamera on niin alaviistossa...

Huomenna lähen käväsemään Helsingissä. Ostamaan ainakin puuteria, kun se loppui minulta eilen. 8(