8.6.2011

192 - eka tatska

Eilen oli suunnitelmissa lähteä kirppiskierrokselle, joka piti aloittaa Liskogalleriasta tatuointiajan ajanvarauksella. Mutta! Eilen siellä tehtiin kuvia ilman ajanvarausta, niin pääsinkin heti neulan alle... Jännitti aivan järkyttävästi! Kun odottelin tatuoijan laittavan kaiken valmiiksi, että tärisin vaan siinä tuolissa :D Mietin esim kauhutarinoita siitä, kuinka paljon sattuu jne...hyvä minä!

No, sitten kun itse tatuoiminen alkoi, ei se ollut läheskään mitä olin odottanut. Ja luulin että mulla on vielä tosi alhainen kipukynnys. Aika rennosti sain olla, ja about tunti vierähti tatskaa tehdessä. Kuvan tekijä oli harjoittelija, joten kokonaishinnaksi jäi 80e, kun 20% sai alennusta! Ja itse kuvahan näyttää tältä:


Ja siitähän tuli sit parempi kun osasin ees kuvitella. ♥ Nyt vaan auringon, uimisen ja saunan välttelyä :D


Päivän asu! Yritän nyt pitää shortseja siinä toivossa, että noihin jalkoihin tarttuis jotain väriäkin. Ja pidän tarkotuksella valkosta, ettei iho näyttäis NIIN kalpeelta. Epätoivonen yritys... Pakko pitää kans pitempiä hihoja, että tatska pysyy suojassa auringolta. Päästiin tänään jopa kirppiksille asti, mutta mukaan tarttu lähinnä kukkapurkkeja ja askartelumateriaalia.


      SUMMARY IN ENGLISH:
 • Got my first tattoo yesterday, in Liskogalleria. It cost 80 euros and didn't hurt as much as I was expecting it to.
 • Outfit of the day! I try to get some color on my pale legs. I have to wear longer sleeves to cover the tattoo from sunlight.
 • We went to some flea markets today but didn't get much more than flower pots..

5 kommenttia:

 1. Ihana tatska! <3 Ei yhtään helpota omaa kuumetta D:

  VastaaPoista
 2. Sagu, kiitos! :D Äkkiä vaan itelleki ottamaan sit XD

  Elisa, kiitos! XD ♥

  VastaaPoista