23.8.2011

216 - itsetehtyä lämpöä

Hämmästyttävää! Aloitin tämän kuun alussa projektin, jonka sain tänään loppuun! Eli tein siis itselleni huivin alle kuukaudessa. Uskomatonta!Tämmöinen lopputulos. Aika perfecto kokomustan asun piristäjä, vai mitä? Ja ah niin lämmin!


Tässä näkyy vähän selvemmin värit jne. Lähes kaikki langat on jämälankoja, loput kirppikseltä. Napit oli alunperin tarkotettu johonkin takkiin, mutta niitä ei laitettukaan siihen, niin olivat jääneet laatikkoon lojumaan. Tajusin ne sattumalta ja päätin iskeä mukaan soppaan.


Tässä todiste siitä, etten oikeasti ole käsityöihminen.... Eli ei tarvi osata mitään, että voi tämmösen huivin tehdä. Virkkasin vaan jatkuvasti lankaa vaihtaen tommosen suorakulmion ja sit tein siitä tuubin. Alkuperäisenä suunnitelmana ei ollut tehdä tuubihuivia, muutenhan oisin voinut virkata sen suoraan tuubiksi... Ja napitkin on hyvin epämääräisesti ja epäsymmetrisesti, mutta ei sitä kukaan huomaa kun huivi on päällä! Ja ei todella kävele vastaan samanlaista...!

Mitäs tykkäätte? Onko ruudun sillä puolen käsityöihmisiä?

5 kommenttia:

 1. Mä itse asiassa tykkään siitä, että toi näyttää persoonalliselta ja ennenkaikkea itse tehdyltä! Symmetrisyys on tylsää! :D
  Tykkään tosta sun ideasta, noi napit on mun mielestä hauska yksityiskohta! Hyvää työtä!

  VastaaPoista
 2. Ihana huivituubi, kyllä lämmittää syksyn tuulissa!
  t.ä

  VastaaPoista
 3. Ihana huivikauluriasia, värimaailmakin tollanen sekavat karkit -tyylinen :---D

  VastaaPoista
 4. Ei haittaa vaikket oo käsityöihmisiä! Näyttää hyvältä sun päällä ^^

  VastaaPoista
 5. sugar-trick, kiitos! Joo eihän tosta ees huomaa epäsymmetrisyyttä kun se on päällä :'D Toi idea oli vähän semmonen epäloppuunmietitty, tein vaan ja ideoin samalla. XD Kiitos! ♥♥♥

  äiti, kiitos, niin lämmittää!

  Sagu, kiitos! XD Ai sekavat karkit -tyylikin on olemassa :---D

  Kati, kiitos! Ei niin, ei sitä ehkä kukaan niin tarkasti syynää edes... XD Kiitos!

  VastaaPoista