10.4.2012

pupunruokaa + tukkapäivitys

Alotan postauksen ruokakuvilla, nälkäiset vaviskaa! 


Työlounas. Haen noin kerran viikossa salaatin Kampin K-marketin palvelutiskiltä. Ite saa valita kilohinnalla mitä tahtoo. Valikoimasta välittämättä otan joka kerta täsmälleen samanlaisen annoksen: vihreetä salaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, punasipulia, tuoretta ananasta, paprikaa, marinoituja herkkusieniä ja aurinkokuivattua tomaattia, kastikkeeksi balsamiviinietikkaa. Nams! Siemeniä ja pähkinöitä tosta ei saa, mut mulla on ollu välillä omat mukana joita sit töissä surutta kylvän salaattiini.

Mun työlounaat ei toki rajoitu salaattiin. Suurin piirtein kerran viikossa käyn nepalilaisravintola Satkarissa vetäsemässä massun täyteen. Lähes joka päivä lounaslistalla on vegaaninen ruoka, kunhan muistaa pyytää vielä annoksensa ilman maitotuotteita (annoksiin kuuluu aina jogurttikastike ja leipä jonka taikinassa on maitoa tms). Supernamia joka kerta, eikä tarvi nälässä lähteä takas töihin.


Pääsiäinen kulutettiin tosiaan Kuopiossa. Ohjelmassa oli muun muassa Jennan pikkuveljen valmistujaiset, johon tehtiin yllä komeileva kakku Kinuskikissasta kaivetun ohjeen perusteella. Kyseistä kakkua oli tarjolla Miian ja Danin kihlajaisjuhlissa, ei muuten oltais varmaan tajuttu tota tehä. Voin sanoa että oli aika menestys...tätä kakkua tullaan tekemään jatkossakin.


Kävästiin Kuopiossa Memphisissä, kun eihän niitä oo Helsingissä kun kaks kappaletta. Vetäsin tommosen ihanan Hoisin Vege Burgerin, seki piti tajuta pyytää ilman majoneesia. Ranskisten sijasta valikoin itelleni bataattia, koska bataatti on namia!

Sit tukkamuutokseen! Oon nyt ollu syvässä mietinnässä, kasvatanko tukkaa vai en. Viikonloppuna päätin, että nyt en ainakaan kasvata vaan siistin tätä kamalaa reuhkaa. Toinen sivu lyheni paljon, takaa lähti ruma takalirpake. Edestä jätin ennalleen, katellaan jos teen sille jossain välissä jotain. Iho on taas mitä sattuu, kiitos kuuluu muun muassa edellä näkyneelle suklaakakulle ja sipseille joita juhlissa mätin... Ärsyttää, kun mulla näkyy ihan heti ihossa jos oon mässyttäny jotain väärää.
Tosiaan, mulla on haaveissa taas vaihteeks tukan kasvattelu. Inhoan kuitenkin idiootteja välivaiheita, tätä oli vaan pakko leikata. Jossain vaiheessa jos kuitenkin saisin ihanan Tegan-tukan... vaikka ei se pelkkä hiustyyli musta Teganin näköstä tee, vaan näyttäisin todennäkösesti täydeltä idiootilta tollasessa tukassa.Mulla ei myöskään oo luonnostaan juurikaan taipuisuutta tukassa, harmi.

4 kommenttia:

  1. Takalirpake. 8D Kiva postaus, ruoka on aina jees!

    VastaaPoista
  2. Kivat on ruoat ja tukan lirpakkeet ja reuhkat. Aknetaipumus on valitettavasi äitis perintöä :( t. ä

    VastaaPoista