11.11.2012

muutto

Heippa!

Muutettiin tossa viikko sitten HOAS:in kämpästä pois. Jenna bloggasikin jo uudesta kodista täällä, mutta tietenkin teen oman merkinnän myös!

HOAS:in kämppä oli meidän eka yhteinen koti. Asuttiin siinä yli kolme vuotta! Ja ollaan muututtu sinä aikana todella, todella paljon kummatkin. Tuntuu tällä hetkellä ihan oudolta, että ehittiin asua siinä niin kauan. Se tuntu aina niin väliaikaselta, kun tiesi että on pakko muuttaa pois kun on opiskelut opiskeltu. Sen sijaan tää asunto tuntuu ihan eri tavalla kodilta, paljon enemmän omalta. Vaikka ihan samalla tavalla asutaan vuokralla nytkin.....

Muutettiin muutamia neliöitä pienempään, viime vuonna valmistuneessa talossa sijaitsevaan asuntoon. Edelleen ollaan Espoon keskuksessa...koska sali. Ennen aina aateltiin et pois täältä heti kun mahollista. Nyt salilla käynti on niin iso osa elämää, että koin suurta ahdistusta siitä että piti ees miettiä uutta salia muuton takia. Onneksi ei lopulta ollu sille tarvetta, vaan itse asiassa asutaan nyt vaan lähempänä salia!

Nyt niihin kuviin:

Kodin sydän. Kompakti, mut ihan tarpeeks iso meille kahdelle! Tykkään esim astianpesukoneesta - ja siitä että kaikki on ihanan uutta ja siistiä.





Makkarista tykkään ihan hurjasti! Toiselle puolelle jää rivistö vaatekaappeja. Täällä on ihanasti enemmän tilaa vaatteille kuin edellisessä kämpässä.


 Kylppäri, jossa ei tarvi kärsiä niistä kamalista muovimatoista ja -seinistä, kuin siellä HOAS-kämpässä. Huh! Tykkään tosta tummasta lattiasta todellllla paljon.

 Tämän verran tällä kertaa. Olkkarista laitan kuvia varmaankin vasta sitten, kun siellä on sohva... Muutenkin on vähän kamaa levällään siellä sun täällä, mut kyllä se tästä nyt!

Loppuun vielä viimeisimpiä shoppailuja. Urheilukaupoista, kuinkas muutenkaan...


Shortseja tarvii aina, niin ostin sit samantien kahdet perusshortsit. Tän pitempiä ei kannata Bodyattackissa käyttää, jos meinasi selvitä hengissä. Kivan tärähtäny kuva muutes!

Inhosin tätä kun näin ekan kerran. Eilen haalin sen alennustangosta onneni kukkuloilla, enkä millään malttais oottaa että pääsen sen kanssa huomenna salille! Millekään paljon pomppimista sisältävälle tunnille tää toppi ei käy, ellei halua jatkuvasti olla esittelemässä mahaa. Pumppiin ja salille siis. Ja zumba, cxworx..? Kyllä tälle löytyy käyttöä!

9 kommenttia:

  1. No joo muututtiin kyllä ihan hitosti yli kolmessa vuodessa... Välillä ahistaa kattoo jotain vanhoja kotikuviakin! KD Apua.

    Noi shortsit on ihania ja just hyvän kokosia! Ne mun violetinväriset on kamalan isot, näyttää joltain tennishameelta enemmän.

    VastaaPoista
  2. OuO

    Iihh haluun jo tulla teille käymään! (hengaaks tuol koneen näytössä Tegan & Sara?)

    VastaaPoista
  3. Kissat sopii sisustukseen:)
    t. ä

    VastaaPoista
  4. Tääl yks uus lukija, moi! :)

    Voi ku kivan näkönen asunto! Kumpa itsekin osaisi sisustaa jotenkuten fiksusti sitten, kun remontti valmistuu. (btw, meidän yksiössä on vielä pienempi keittiö ja se on sentään siis ihan erillinen keittiö)

    Voi ku minäkin innostuisin liikkumisesta niin kuin sinä ja Jenna! (juu luen teidän molempien blogeja)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ja tervetuloa! Kiitos! ♥ Sisustus tosin on enempi Jennan kädenjälkeä, ite saisin vaan jotain sekasotkua aikaan. Liikuntainnostus tulee liikkumisella, mitä enempi liikkuu niin sitä vaikeempi on kestää päiviä jollon ei pääse salille......

      Poista