29.1.2010

14

Eilen en päivällä saanut oikeen mitään aikaseksi, odottelin aamusta asti sokeritoukkien myrkyttäjämiestä (joka tuli 11:37), luin Madventures -kirjan loppuun, datailin ja virkkasin. Piti sinne kirjastoonkin mennä, mutta katoin ikkunasta ulos että tuohon pakkaseen, tuuleen ja lumimyrskyyn en kyllä lähde.

Illemmalla oli kuitenkin pakko lähteä ulos, nimittäin käväsemään ruokakaupassa. Tuntu että naama lähtee irti sen jäätuulen takia!

Onneksi kotona leivottiin mokkapaloja (baibai laihis) ja juotiin niiden kanssa teetä ja katottiin brittiläinen romanttinen komedia, 'Amor yllättää' (Imagine me & you). En yleensä katso romanttisia komedioita, enkä komedioita ylipäänsä. :'D Mutta tämä valittiinkin aihepiirin mukaan. Eli nainen on juuri astelemassa alttarille miehensä kanssa, kun näkee häävieraiden joukossa tuntemattoman naisen...rakkautta ensisilmäyksellä. Oli mukava katsoa, vaikka melko ennalta arvattava olikin. Muutamassa kohdassa onnistui naurattamaankin. :DD

Tänään olin taas lähössä kirjastoon, mutta jää...sen sijaan sitten virkkailin tuota vilttiä. Tai lähinnä sen palasia.

Tuon kanssa on vielä paaaaljon hommaa, pitää myös ostaa pari eriväristä lankaa lisää! Päätin äsken että noitten kaikkien ruutujen ympärille tulee valkoinen reunus, mutta en nyt ehtinyt vielä tehdä sitä kuin kolmeen. :D Tuossa virkatessa soi ovikello. En mennyt avaamaan koska todennäköisesti siellä olisi ollut:

A.) TV-lupatarkastaja
B.) Jehovan todistaja
C.) Joku muu häirikkö.

En avaa ikinä ovea, jos en tiedä kuka sieltä on tulossa. :'D Meillä ei ole jostain syystä edes ovisilmää, joten jatkoin rauhassa virkkailua sohvalla.

Sitten hurjia perjantai-illan suunnitelmia! Teen ruuaksi yhtä maailman parhaista ruuista, täytettyjä paprikoita. ♥__♥ Ne menee aina heti vaikka tekis kuinka ison satsin. XD Sitten Jenna piirtää sen yhtä kilpailutyötä, joten käytän todennäköisesti sen ajan virkkaamiseen. Ja lopulta päädytään tekemään 1000:n palan palapeliä, joka ostettiin vähän aikaa sitten, eikä olla vielä ehitty sen kimppuun! 

 
Huomenna on vielä vapaapäivä, ja nyt saan viettää sen kokonaan Jennan kanssa. :D On sinänsä tyhmiä nää keskellä viikkoa olevat vapaapäivät, kun oon aika usein muutenkin sen aikaa yksin kotona kun Jenna on koulussa. 

1 kommentti: