17.1.2010

9

Eli olin siellä Kotkassa torstaista lauantaihin. Näin vähän kavereita, kävin baarissa ja shoppailemassa. :D Tässä olin lähössä perjantaina päivällä käymään kaupungilla ja näkemään yhtä kaveria samalla sitten. Ja kun Kotkassa olin, niin näkyhän niitä tuttuja sitten enemmänki.... Perjantaina illalla mentiin sitten baariin ja olikin kiva käyä pitkästä aikaa! Baarista tosin lähettiin "käymään" jossain moottoripyöräkerholla, inhoan tuommosia äijäpaikkoja, ja oltiinkin siellä sitten johonkin puoli kuuteen. Suorastaan ihanaa.

Noh, lyhyiden yöunien jälkeen lähin kaverilta takas porukoille, ja mentiin sitten koko perheen voimin kauppoihin. :D En edes ottanu lompakkoa mukaan, kun äiti oli vähän luvannut toimia maksumiehenä....

Ensin sain Hemtex outletista meille pussilakanasetit, 2 kpl/19,95. <3 Ootan innolla et saadaan noi käyttöön, on niin suloset! Jenna pisti ne pyykkiin niin jos vaikka huomenna. XD Siellä hemtexillä ois ollu vaikka mitä muutakin ihanaa, ois mahtavaa päästä sinne isolla budjetilla kaivelemaan. :D
Sittenpä sainkin luettavaa, jota oon himoinnu jonkun aikaa.. Eli Stieg Larssonin Millenium-trilogian ensimmäinen osa. Tota on aivan turha yrittää saada kirjastosta, joten äiti osti sen mulle sillä ehdolla että lainaan tuon sille myöhemmin. XD Nyt on luettuna noin neljäsosa.


Ja tän neuleen sain Seppälästä! Rakkautta ensisilmäyksellä. :D Hintaa tais jäädä n. 11 euroa alennuksien jälkeen. Ja tuossa onkin tän päivän look, oon siis lähössä töihin illaksi, en ois muuten noin laittautunut. Tuossa näkyykin ne housut jotka ostin Porvoosta 15 eurolla, en tainnu aiemmin laittaa kuvaa! Ja joo eriparisukat mutta ei niitä huomaa kukaan kun oon sentäs kengät jalassa töissä.

6 kommenttia:

 1. vooii söpö kuva! ja kiva ilme. JA tuo etutukka on vaan niin hyvä sulle :) luulin, että oisit saanu enemmän kaikkea XD

  VastaaPoista
 2. kiitos! XD alko naurattamaan ni siks tommonen ilme tos... ja kiitos. XD Joo niin mäki luulin mut ei oikeesti löytyny paljon mitään kaupoista, olin vähän pettyny. :'DD

  VastaaPoista
 3. just söpö! *____*
  no vähän harmittas itteenikin, jos joku olis maksumiehenä ja mitään ei löytyis XD

  VastaaPoista
 4. nojoo. XD sit ois ollu vaan jotain ihan liian kalliita, niin en saanut. XD mut oon kamalan onnellinen tästä neuleesta, vaik ei tää nyt mikään niin ihmeellisen näkönen oo ja vähän isoki mulle. :DD ja toi kirja. <3__<3 ois pitäny laittaa äiti ostamaan koko trilogia saman tien, damn!

  VastaaPoista
 5. no tuo neule on kyllä kiva. ja kun itse tykkää, varsinkin jos jostain alesta sen löytää niin jee :D tai ainakin itselle tulee hyvä mieli aina.

  XD okei. ensi kerralla sitten ostat lisää sillä ;D

  VastaaPoista
 6. on on! :D niin, vaikka sama se kunen ite joutunu maksamaan, vaik ei oiskaan ollu alessa. XD paitsi että siinä tapauksessa äiti ei ois ostanu sitä mulle.

  Niinpä! XD kyllä se aina ostelee mulle asioita, onneks. XDD

  VastaaPoista