17.2.2010

23

Alotin tämän päivän suhteellisen reippaasti! Ennen kuutta ylös, sitten puolen tunnin lenkille tonne aamupakkaseen. :D Ei kovin minun tapaista. Eli olin koko lenkin ajan ihan koomassa ja tuntu että jalat ei liiku niin nopeesti kun haluis.. Ja kun nyt oli tämmöinen 'reipas' olo, niin teinpä aamupalaksi salaatin! Otan nyt kaiken tästä irti, koska pian haluan taas ranskiksia ynnä muita herkkuja.

 

Tykkään laittaa salaatteihini sitruunapippuria kastikkeiden tai öljyjen sijasta, varsinkin jos salaatissa on kirsikkatomaatteja...nam nam!
Toissapäivänä lähdettiin käymään Isossa Omenassa, kun ei olla käyty pitkään aikaan. :'D Rahaa kului, käytiin Hanko Sushissa (minä söin ja Jenna kattoi vierestä), otin 10 kpl setin sakemakeja, ne oli ihanasti aseteltu sydämen muotoon ja keskellä inkiväärit. XD ♥ Käytiin myös teellä ja pehmiksellä/pirtelöllä... 

Lisäksi hullaannuttiin H&M:n 20% ale valitsemastasi tuotteesta -lapuista, ja ostin sinisen villatakin. SINISEN. Meinasin ostaa taas harmaan, mutta aattelin että 2 harmaata villatakkia riittää tällä erää. Mutta sininen!!! Yllätin itseni.


Tässä olin laittautuneena lähdössä Helsinkiin eilen, uusi villatakki päällä ja kaikkea.  Kunnes katsoin rahatilanteeni ja päätinkin jäädä kotiin. :D Päivä meni katsellessa liviä ja yleisesti makoillessa...ja tein lohdutusvohveleita. Senkin takia tämänaamuinen lenkki oli ihan paikallaan!

2 kommenttia:

  1. No nyt kommentoin kun muistan! Toi salaatti näyttää niin hyvältä. XD Meiän pitää oikeesti tehä noita enemmän. >8((

    Ja tahon kans käyttää tuota sinista juttua joskus! Ihan kun minäkin oisin alkanu ryöstelemään sinun vaatteita. %D

    VastaaPoista
  2. no ei sinun ois tarvinnu. XD; niin näyttää! pitää tehdä.

    saat käyttää. XDDDD senku käytetään vaan kaikkia vaatteita sekasin..

    VastaaPoista