22.2.2010

25

Tänään kävin Miun luona, joka harjoitteli mulle vähän meikkejä, kun sillä on meikkikurssi menossa. Kuvia tulossa myöhemmin!

Ja nyt siihen lupaamaani tärkeät ihanat tavarani -postaukseen. Jätin tästä suosiolla pois kaikki itsestäänselvyydet, tietsikan, kännykän, jääkaapin, vessanpöntön jne jne. Lopulta oli yllättävän vaikeaa keksiä tähän asioita! En ehkä olekaan NIIN materialistinen kuin olin kuvitellut. Enkä oikeen osannut laittaa tärkeysjärjestykseenkään näitä.

 

Sormus. Käytössä tietenkin sen 24/7, en edes osaisi olla ilman sitä, onneksi ei tarvi. ♥ Nyt vähän tyhmä kun Jennalla oli sama ekana...Levyjä! Anteeksi, etten kuvannut kaikkia levyjäni, asettelin nyt muutaman tärkeimmistä jotka ensimmäisenä sattui hyllystä käteen.

 

Ämppäri. Elintärkeä laite varsinkin pitemmille juna- ja bussimatkoille. Olisi myös ehkä aika hommata uusi, kun tästä loppuu nykyään akku turhan nopeasti. Huomatkaa myös hienot jalkapohjakuulokkeet, jotka on tuotu minulle Koreasta!Pienenpieni kokoelma musiikki-DVD:itä. Katson niitä harvoin, mutta silti ne on niiiin tärkeitä. Ja kolmas musiikkiin liittyvä tärkeys....Meikit. Tykkään meikkaamisesta, mutta en kuole siihen jos lähden ilman meikkiä esim kauppaan. :D Tavallisen päivän meikissä käytössä nämä meikkitarvikkeet.

 

Moi-même-Moitié:n laukku. Ostettu Japanista. Käytän tätä tosi harvoin, mutta se on mun aarre. :D Oon tajuttoman neuroottinen tästä, pelkään että se menee rikki tai jotenkin pilalle jos otan sen johonkin. Ei myöskään sovi kovinkaan nykyiseen tyyliini, eli aika spesiaalitilanteitten laukku. :DSleepy Hollow -juliste, kehystettynä. On vaan niin mielettömän hieno juliste, rakastan tätä! Toimisi paremmin punaista seinää vasten (kuten se on joskus ollutkin).

 

Kamera. Juu, ei ole mikään digijärkkäri, mutta ihan hyvä kamera. Ja onhan se sentään pinkki! :D Käytän tätä nykyään tosi tosi paljon.

Tuon enempää tavaraa en nyt saanut aikaiseksi. :D Tämmösiä on tosi kiva lukea, toivottavasti tästä olisi vastaavasti jollekulle iloa.

6 kommenttia:

 1. näenkö oikein, että tuossa on 10mpix? hämää, kun se on väärinpäin. mut meidän kamerassa on hurjat 5!

  aika perussetti oli noin muuten :D

  VastaaPoista
 2. ps: olen päivittänyt 7 kuukautta sitten -.-

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs on kauniisti tarkennettu sormuksen päivämäärään. XD JA AHISTAA KUN ON TOI TAULU NOIN VINOSSA. 8(

  Jep näitä on kiva lukea. B)

  VastaaPoista
 4. 10 on joo XDD ja joo toi on hölmö kun sun päivitykset ei näy. 8(

  no halusin tarkentaa siihen XDDD eikä se taulu oo vinossa, piti vaan ottaa sivusta se kuva.

  VastaaPoista
 5. Ehkä mäki teen joskus tämmösen. :3

  VastaaPoista