21.3.2010

37

Heipähei!

Olen ollut niin lumoissani uudesta tukasta, etten ole näköjään ehtinyt päivittää. Sen lisäksi minulla on ollut töitä 4 päivää putkeen. 


Torstaina oli aamuvuoro, niin jäi sopivasti ilta vapaaksi. Olin vähän tylsistynyt, kamalasti teki mieli lähtee vaikka kahvilaan tai johonkin! Semmoiseen ei nyt kuitenkaan ollut varaa, niin lähdettiin Entresseen sovittelemaan vaatteita...ihan huvin vuoksi! Kokeiltiin mm. kaikista hirveimpiä rättejä mitä nyt Seppälästä saattoi löytää. Mutta löytyi jotain ihanaakin!


(plz ignore the face) Eli tuommonen ihana college-takki! Minulla ei ole ollut varmaan ikinä (no, pitkään aikaan.) mitään noin värikästä, haluan tuonnnnnn! Vois tulla ens kuussa joku Seppälän yllätysale, jossa ois kaikki tuotteet -90 % ? Tai ainakin tuo takki.

Perjantaina leikkasin tukkaa ja sain 10 €! Ja sitten menin illaksi töihin. Oli kiireistä.

Lauantaina laitoin ihanat kiharat, jotka pieni tihkusade oli täysin pilannut kun pääsin töihin asti! Nice. Illalla Miu tuli koiran kanssa kylään, josta meidän kissat ei ollu ihan riemuissaan.... :'D Mutta vahingoilta vältyttiin! Ois sinänsä kiva nähä, kuinka nopeesti nuo tottuis koiraan. Tai vieraaseen kissaan.


Tänään olin siis aamuvuorossa, jossa mulle tuli tajuttoman kipee olo..kun 3 buranaakaan ei auttanut, niin iltavuorolainen lupasi tulla tunnin aiemmin, että pääsen helpommalla. Onneksi! Oli aika rankkaa vaan hymyillä ja vaikuttaa reippaalta, kun teki mieli käpertyä lattialle nukkumaan. Kotona saikin juuri leivottua leipää, sekä kupin teetä.. Ja käperryttiin sohvan nurkkaan katsomaan Big Fishiä!

Jenna on siirtänyt minun minitomaatit ruukkuihin, jospa niillä nyt olisi tarpeeksi multaa.


Huomaako joku, että olen vähän innoissani noista??

Kuuta on vielä puolitoista viikkoa jäljellä, mutta myönnän odottavani jo ensi palkkaa... Ainahan sitä ostettavaa keksisi, vai mitä?

Pieni ostoslista:
 •  Puuteri + puuterivippa  Entinen puuteri on täysin pieninä, vähenevinä muruina, ja vippa on mennyt jo moneen osaan..
 •  Kiharasuihke Jotta kiharat pysyisi paremmin, daa.
 •  Kapeasiveltiminen musta kynsilakka + alus- ja päällyslakat Parempaan kynsikoristeluun.
 •  Paistinpannu Olipa random tähän! Joo, entinen on aika kärsinyt, ja lisäksi liian pieni.
 Ensi palkasta olisi kiva saada matkasäästöön rahaa, joten tuon enempää en haluaisi käyttää..muutakun ruokaan jne.

Ja nyt näyttääkin siltä, että kevät on peruutettu. Tuolla nimittäin sataa lunta. 8(

9 kommenttia:

 1. Vitsi ku mä en seukkaa tytön kaa ni mullei oo ketään shoppailukaverii! :( Toi mies aina lähtee kyl mun mukaan mut sit se kesken kaiken muistaa ettei tykkääkään olla kaupoissa ja alkaaa hiillostaa veke. Mäki haluun vaan mennä sovittelee vaatteita huvin vuoks! Ja vaik rumia vaatteita! :O

  VastaaPoista
 2. voi ei XD voin kyllä lähteä sun seuraksi, jos kelpaan! :'D

  VastaaPoista
 3. P.S. Kyllä kelpaat ja sininen sopii sulle!

  VastaaPoista
 4. Ja sä et vastannu mun viestiin etkä puheluun! :O

  VastaaPoista
 5. Ääääää voi ei sori, mulla oli jääny puhelin äänettömälle laukkuun töitten jälkeen. D8 ja sit vaan makasin kipeenä sohvalla.

  No hyvä! Ja kiitos!

  VastaaPoista
 6. ostoslistaan friteerauskeitin 8)

  VastaaPoista
 7. Unohin koko keittimen! Se ei nyt päädy ostoslistalle, ainakaan vielä. XDD

  VastaaPoista