26.3.2010

40


Kutakuinkin tämän näköisenä lähdin töihin tänään. Tiedän, ernuvärit ja -kuosit, mutta mitä sitten!

Työpäivä oli tosi tosi tylsä. Onneksi Jenna käväisi siellä, ja onhan mulla netti tietysti koko ajan käytössä... Mutta ihmisiä ei käynyt paljon yhtään, joten lagasin vaan kun en jaksanu koko ajan mukamas tehdä jotain!


Laitoin piikin pitkästä aikaa huuleen! Minusta näyttää kamalan kivalta, kun yhdistelee vaaleanpunaisiin tai söpöihin juttuihin tuommosia isompia ja ns. hurjempia koruja! Vaikka tämän päivän vaatteet olikin aika ernu, jee.

Nyt tosiaan tuntuu ekaa kertaa siltä, ettei ole rahaa. :'D Tai siis, kaapeissa on kyllä ruokaa, ja säästötilillä muutama satanen, mutta jos niitä ei huomioi... Vietiin muutama palautuspullo että saatiin ostettua leipää ja nuudeleita. Mutta pian tulee palkka, ja sitten pääsee taas shoppailemaan...! No ei, nyt rajotan, että saan laitettua matkasäästöön rahaa!
 

Eilen laitettiin taidetta kylppäriin, kun siellä on ollut pikkusen kolkkoa. Tulostettiin kuvia, laminoitiin ja sinitarralla oveen kiinni! Ei siellä tarvi olla mitään hienompaa. Ja laminoinnin ansiosta kestävät kosteuttakin! Tykkään noista ihan kauheesti, vaikka ne on noin yksinkertaset. ♥

2 kommenttia: