29.11.2010

149 - stress

Tänään oli pahin ramppikuume mitä mulla on ikinä ollut - pidin powerpoint-esityksen luokalle Kayasta. Jostain syystä tärisin kuin horkassa ja jännitin niin että mahaan koski. :D Kädet tärisi vielä 2 tuntia esiintymisen jälkeen, niin... Ehkä jännitti noin paljon sen takia kun aihe oli niin sydäntä lähellä. :D Aamuinen espanjaksi vedetty Kuuba-esitys ei sen sijaan jännitänyt yhtään..

Today I had the worst stage fever I ever had - I made a powerpoint presentation for my class about Kaya. For some reason I shaked like no tomorrow and my stomach hurt. :D My hands were still shaking after two hours after I gave my presentation! Maybe it was because the subject was so important to me. :D We had a presentation about Cuba in spanish in the morning, I wasn't nervous at all..


Millonhan totun noihin kaikkiin esityksiin, kun niitä on koko ajan? Ens viikon torstainakin mun pitää 15 min kertoa Etelä-Koreasta matkailun näkökulmasta.

When I will get used to all those presentations, we have them all the time? On next weeks Thursday, I have to talk about South Korea in viewpoint of traveling for 15 mins.

♥♥♥

Gal Meetup 5 on ensi lauantaina, ja stressaan sitä jo...huoh. Ohjelmassa purikuraa ja ilmeisestikin joku ravintolakäynti jos löytyy sopiva paikka. :---D Koitan ottaa rennosti tällä kerralla!

Gal Meetup 5 is on next Saturday, i'm already stressing it... Purikura and going to restaurant if we find anything suitable. :---D I'll try to relax there this time!

Tungen vielä vähän inspakuvia tähän loppuun:

Then some inspiration photos here:

3 kommenttia:

 1. ah mä en taida tulla tohon miittiin 8( mulla ei oo _yhtään rahaa syödä ravintolassa nyt ... XD seuraavalla kerralla sitten!

  VastaaPoista
 2. no mites kaya esitelmä meni? hämmentykö yleisö :D ?

  VastaaPoista
 3. Emmi, no höh. 8< Mäkään en oo varma tosta ravintolasta vielä, mut ainakin pureilemaan menen!

  anon, Unohin ehkä puolet kaikesta mitä piti sanoa, ja kyllä ne aika hämmentyneitä oli kun ihan ekaks näytin livepätkän :----D Ja ainut kysymys minkä sain "Niin onko toi nyt mies?"

  VastaaPoista