1.12.2010

152


Näytin tänään ihan nörtiltä vekkihameessa, kauluspaidassa ja Jennan lämpöisessä neuleliivissä. :D Heitin huivin ja pipon hämäykseksi tohon, oikeesti oon ihan nörtti.

Today I looked like a nerd in that skirt, dress shirt and Jenna's warm knitted vest. :D I threw in a scarf and a beanie to bluff, actually I'm really a nerd.


Ihana ois kunnon lämpövillapaidat nyt, kun on koko ajan niin kylmää. 8< Paitsi että villapaidat kutittaa jos ei oo alla pitkähihasta paitaa. Niitä mulla on kaksi.

I'd love to have superwarm sweaters now, when it's so cold all the time. 8< Sweaters tickle without wearing a longsleeved shirt underneath, though. I have two of them.


Laitettiin tänään jouluvaloja ja osa joulukoristeista, loput huomenna! Otan kuvia kotipostausta varten vasta kun ne on kaikki laitettu. Mun mielestä toi valot lintuhäkissä -homma on supaihana. ♥♥♥

We set up some christmas lights and decorations today, will do the rest tomorrow! I'll take photos for the home post after they're all set. In my opinion those lights in the birdcage look gorgeus. ♥♥♥


Just wanted to share this accidentally blurry shot too...

Löysin tänään tämmösen webkameran, joka kuvaa Tokiota. Oon aika läppä mut en malta oottaa aamua että nään kun tuolla on päivä.... klik

I found today this webcam that shows Tokyo. I'm a joke and can't wait until morning to see it in daylight.... click

9 kommenttia:

 1. Ihana asu! Toi pipo on niin söpö~ ´3`

  Kiitos muuten tosta linkistä! Nyt mäki kyttään sitä, et koska tuol alkais päivä sarastaa...! Must on ihanaa tuijotella muiden maiden kaupunkeja. Tulee vähän sellanen fiilis, et olis ite paikan päällä.

  VastaaPoista
 2. samispoon, Thank you! ♥

  sugar-trick, Ole hyvä! :D Minustakin. Niinpä! Oon nyt tosta ihan kickseissä kun joku vene menee ohi tms.......

  VastaaPoista
 3. SÖPÖ nörtti! En ymmärrä miks toiselle on suotu noin nätti naama 8)

  Ja noi joulukoristukset, ahh!!! Tahtoisin kans kovaa, mut oon päättäny, et laitan sit vasta koristeita ku löydän jostain vaaleanpunaisina ! Olis ihana yhdistää vaal.pun, valkonen ja hopea 8)

  Vähä outoa, tuleeko tosta webkamerasta äänetkin... mulla tulee itku :D<3 Tahdon niin kovaa Japaniin NYT

  VastaaPoista
 4. Sanna, KIITOS! 8D;;; Meillä on aika paljon mustia koristeita kun vaadin saada niitä... + punasta, valkosta ja hopeeta :D ja vaal. pun kuusi. XD Tosta webcamista ei tuu ääntä, ois kyl hyvä! JA MÄ KANS!

  VastaaPoista
 5. Kuulinko omiani ku mun mielestä mä kuulen siitä ääntäki :D täytynee tarkistaa tilanne XD
  ehe, kyl siitä suminaa kuuluu ja jotain kopinaa! Kuuntele !!! O_O oonko hullu?

  VastaaPoista
 6. Aijaa!!! Emmä oo mitään kuullu, kuuntelen sit kunhan pääsen kotiin! XD

  VastaaPoista
 7. ihanan näköinen toi lintuhäkki valoilla!! itellä menossa hirvee joulusisustusinnostus niin kaikki tämmöset kuvat vaan lisää sitä. :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos! :D No mut sehän on vaan hyvä!

  VastaaPoista