2.7.2011

200 - Homo-Helsinki
Päivän +30 lämpöennuste ei antanut kauheasti varaa monenlaiseen pukeutumiseen. Mieli teki vetäistä pitkät farkut jalkaan, mutta sikamainen hikoilu ei kuitenkaan niin paljoa houkuttanut.


Porukkaa ihan homosti

Senaatintorilla olikin väkeä jo paljon enemmän kuin odotin! Pyörittiin tuolla jonkun aikaa, ja mulle iski kamalat alemmuuskompleksit, kun tottakai hyvännäköisiä ihmisiä tunki joka tuutista....ja sen jälkeen olo, että en kuulu sinne. Oltiin vaan kaksistaan siellä seassa ilman ketään tuttuja...Priden aikaan ihmettelen, miksei mulla ole lesbo- ja homokavereita? Kiva ois mennä isolla porukalla. Ehkä ens kerralla.

Kuitenkin tää olo helpotti kun lähettiin marssimaan. Alkoi tuntua, että tää on hyvä juttu ja että tässä marssitaan hyvän asian puolesta. Ja yhdessä kohdassa, kun kulkue kääntyi risteyksestä, nousi melkein liikutuksen kyyneleet silmiin kun näki miten paljon ihmisiä siellä edessä meni.


Pitkän marssin jälkeen maistuu kylmä viileähkö juoma.

Pian päästiinkin leiriytymään Kaisaniemen puistoon, tässä vaiheessa Miia kämppiksineen liittyi seuraan! Ei oltu enää niin yksinäisiä.

Kesä-Jenna

Ei ollu siellä perussuomalaisten tai kristillisdemokraattien telttaa.


 Pride -pinssi, sponsored by Miia

          SUMMARY IN ENGLISH: 
  • My outfit to Helsinki Pride - I wanted to wear long pants but it was too hot!
  • Lots of people on Senaatintori square.
  • Met friends in park party
  • Got my Pride -badge!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti