3.7.2010

84

Tänään ja eilen on ollut hurjasti tekemistä! Eilen oli mun synttärit, täytin 21. Vietettiin grillijuhlia meidän parvekkeella. XD Tarjolla oli grillivartaita, makkaraa, salaattia, täytekakku ja boolia. OMNOM! Tänään taasen oli Helsinki Pride:n paraati ja puistojuhla! 

I've had so much to do today and yesterday! Yesterday was my birthday, I turned 21. We had a bbq at our balcony. XD Today was Helsinki Pride's parade and park party!

 
Kyllä, kermavaahto oli vaaleanpunaista.

Yes, the whipped cream was pink.

 

Tässä näkyy kaikki paikalla olleet Miiaa ja Jennaa lukuunottamatta! Eli vasemmalta oikeelle minä, Kati, Noora, Rosa ja Anna!

Here's everyone except Miia and Jenna! L -> R me, Kati, Noora, Rosa and Anna!


Sain hurjasti lahjoja! Esim. Gucci:n Envy me-hajuveden(Jennalta ♥♥♥♥♥), ompelukoneen(!! porukoilta) ja juhlamarmeladia jossa on shampanjaa..... :---D ♥

I got lots of presents! For example Envy me -perfume by Gucci (from Jenna ♥♥♥♥♥), a sewing machine(!! from my parents) and celebration marmelade that includes champagne.... :---D ♥

♥♥♥

Tänään käytiin Jennan, Katin ja Rosan kanssa purikurassa ennen Pride-kulkuetta, meinattiin sen takia vähän myöhästyä. :'D

Today we went to purikura with Jenna, kati and Rosa before Pride-parade, almost were late because of it. :'D

 Meillä oli ihan liian hauskaa, ei huomattu miten aika rientää...

We had too much fun, didn't notice how the time flew..


Tuli mahtava keli, aurinko paistoi ja oli niin kuuma ah. ♥ Sit taas eväitä oli siinä kuumassa vähän paha kanniskella. :''D Niin ja varmaan monet tietääkin jo, että jotku sekopäät meni suihkuttelemaan pippurisuihketta tuonne kulkueeseen... Ite ei taiettu olla lähelläkään, kuultiin siitä vasta myöhemmin. 

The weather was amazing, the sun was shining and it was so hot ahh. ♥ Then again, it was a bit hard to carry our picnic-food with us. :'D Yea and maybe some of you already know. that some idiots went to spray pepperspray into the parade.....We weren't even close, just heard about it later.


Paraatissa oli kuulemma noin 5000 ihmistä, joista about kaikki päätyivät myös puistojuhlaan. Ei viihdytty siellä kauhean kauaa, oli niin kuuma, ahdasta ja kova meteli. :'D Mitä nyt vähän pikniköitiin.

There was about 5000 people in the parade, and almost all of them ended up in the park party. We didn't stay there long, it was too hot and busy.

4 kommenttia:

 1. Voiii kuinka hyvännäkösiä herkkuja omnom ♥ Ja kovasti onnea! :3

  VastaaPoista
 2. Jep, voikun noita ois vielä jäljellä... XD Kiitos ! 8DD

  VastaaPoista
 3. Kaisu sun pitää hankkia itelles pyöreet lasit, ehottomasti.

  VastaaPoista
 4. Niin kyllä pitää. Tajusin sen heti itekin kun näin ton kuvan.

  VastaaPoista