6.7.2010

85

Kulutin jokin aika sitten meidän säästötilin uuteen tietokoneeseen. Inhoon uuen koneen kanssa sitä, kun siihen täytyy asentaa _kaikki_. Esim. mulla ei oo tässä nyt muuta kuvanmuokkausohjelmaa kun paint. Tai no latasin gimpin, ajattelin että nytpä opettelen käyttämään sitä....ja se oli ruotsiksi ! :----D 

I spent our savings on a new computer a while ago. I hate it when you have to install _everything_ to a new computer. For instance I don't have any pic manip programs on this, except paint. Well I downloaded gimp, but it was in swedish ! :----D


Kuten kuvasta näkyy, käytiin TAAS purikurassa !:''D Pitihän nyt sitä, kun Roosa ja sen kaveri Saara oli Kuopiosta asti tänne tullut. Noi kuvat on ihan hirveitä.

As you can see, we went to purikura AGAIN! :''D We had to, since Roosa and her friend Saara had come here from Kuopio. Those photos are horrible.


Ja tämmösissä tänään töihin. Sinne ei voi kuvitellakaan laittavansa mitään pitkiä housuja kesällä, kun on +30 astetta sisällä jeeee!

My outfit for work today. I can't even imagine wearing long pants there in summer, since it's +30 celsius indoors yaaaay!


Ainiin, ja oon päässy nyt pyöräilemaan jo muutaman kerran ! Ei mun pyörän kumit ollukaan puhki, en vaan saanu niihin ilmaa (......). Sit kun vielä Jenna saa pyöränsä niin ollaan pyöräilevä perhe hehe.

I've already got cycling a few times ! My bike's wheels were not broken, I just couldn't pump the air in them (........). When Jenna gets her bike too, we are a cycling family hehe. 

2 kommenttia: