7.7.2010

86

Tällä hetkellä olen taas nauttimassa kesän helteistä töissä. Täällä ei ainakaan palele, on aina kesäsin semmonen 5 astetta enemmän lämpö kun ulkona. Ja juu, ei ole ilmastointia..

At the moment I'm enjoying the summer heat at work. At least it's not freezing, at summer here's at least 5 celsius more than outside. And yeah, no AC.

♥♥♥♥♥

Löysin itselleni maailman parasta kesälukemista, tätä kirjaa olenkin etsinyt KAUAN. Tai no, siitä asti kun leffan näin. Kotkassa ei tätä ollut, ei myöskään lähikunnissa että ois voinut tilata.

I found the best summer reading for myself, I've been searching for this book for a LONG TIME. Oh well, at least from when I saw that film. I couldn't find it in libraries of Kotka, or anywhere near.


Onko kukaan lukenut tuota kirjaa ? Leffan on varmaan aika moni katsonut. Ideana siis, että koululuokka laitetaan autiolle saarelle aseitten kanssa tappamaan toisiaan, viimeinen henkiinjäänyt saa palata kotiin. Semmosta kevyttä. Muut lukee dekkareita tai jotain romanttista hömppää. Ja on tossa yli 600 sivuakin ah.♥

Has anyone read that book? Many of you have probably seen the film. The idea is that a schoolclass of students are sent into an desert island with weapons to kill each other, the last one alive is allowed to go home. Light reading...

4 kommenttia:

 1. Minä haluisin lukea tositapahtumiin perustuvia, esim. murhista ja semmosista :) En vaan jaksa koskaan lähtee kirjastoon... Ei tuu silleen luettua, kun pitää saada keskittyä ja neidin kanssa se ei oo mahollista. Illalla sitten, kun menee nukkumaan.. Minä haluan vaan olla ja kahtoo läskinä telkkua sen hetken, ennenku rupeen ite unille XD yhy.

  Kuulostaa jännälle tuo kirja!
  Kyllä mulle romanttisetkin hömpät kelpaa, jos siinä on muutakin kuin pelkkää sitä kliseistä romantiikkaa :)

  NUKKELAAKSO NUKKELAAKSO
  on paras.

  VastaaPoista
 2. Joo itekin haluisin lukee enempi, ja just jotain tosijuttuja. :'D Mut notkun koneella yhyy.

  Alun perusteella vaikuttaa kyllä superilta! Mikshän sitä ei oo käännetty suomeksi. 8( Vois ton leffan kattoa sit taas kun on saanu kirjan luettua. Minuun ei jotenkin kauheesti romanttiset kirjat pure XD

  en oo lukenut. 8(

  VastaaPoista
 3. ihanaa miten spämmään vanhoihin postauksiin </3 mut oli PAKKO laittaa tähän jtn koska tuntuu et niin harva on lukenu ton kirjan ja oon iha fiiliksis et sentää joku muukin tietää et se on myös kirja eikä leffa... :D toi on oikeesti ihan sairaan hyvä, luin ekan kerran pari vuotta sit mut vois lukee uudestaan ku sain sen viime kesän itellenikin!

  nyt voisin lopettaa blogistalkkailun tältä erää :D

  Saara

  VastaaPoista
 4. Spämmää vaan! XDD Joo mäkään en tiedä ketään muita ketkä ois lukenu ton kirjan !! Oon suositellu sitä ehkä n. miljoonalle ihmiselle. :DDJa mäkin voisin lukea uusiks ton, vaikkei siitä oo kauaa kun luin... XDDD

  VastaaPoista