4.2.2010

16

Stalkkeroin taas vähän blogeja ja tulin siihen päästökseen että tässä kuussa tilaan pidennykset dreamhairilta, heti kun olen saanut värjättyä tukkani. Eli 40 cm klipsit, aitohiusta tietenkin. Olen ihan tajuttoman kyllästynyt tähän lyhyeen tukkaan, ja tois vähän paksuuttakin... Yksi paketti saa nyt ainakin aluksi riittää, muuten kaatuu budjetti täysin. Ja toivottavasti saisin vaikka huomenna jo tän tukan värjättyä, juurikasvua on paljon ja sävy väärä!

Tässä nyt lähipäivinä ei oo tullut mitään tehtyä! Töissäki oon ollu viimeisinä 7 päivänä kerran. Ulos ei ole oikeen viittinyt mennä ton jättilumimäärän takia...Ja kahteen päivään en oo lähteny kotoa ollenkaan. :'D Eilen kyllä piti mutta tulin salaperäisesti kipeeksi, ilman kuumetta tosin. Heikotti vaan ja makasin sängyssä ja sohvalla, katoin elokuvia ja sillain. Tosin saatiin tässä uusi raapimispuu kissoille (ilmaiseksi!!!), ne rakastaa sitä.
♥♥♥
Lunta! Tosi tosi paljon lunta.

Huomasin olevani TAAS uusien kenkien tarpeessa. Loppusyksystä ostetut lempparikengät, kiilakorkosaappaat ei oikein tykkää siitä, että astun aika paljon vinoon, joten protestointia on esiintynyt pohjan halkeamisen muodossa. Lisäksi kesällä saaduista vanseista toisen kangas on revennyt! Että kiva.

Minua ei ole selvästikään luotu kävelemään koroilla, vaikka kuinka paljon haluaisin. Käytän noita saappaita kunnes pohja lähtee, on sen verran ihanat..

Tajusin että parissa vuodessa on tullut muututtua niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, aika paljon... Tietysti, onhan tässä ollut isoa elämänmuutosta ja kaikkea. :D
 
Sori hölmö ilme. (Ja muokkaan tosiaan kaiken paintilla.)

7 kommenttia:

 1. Missä juurikasvu tuossa uudemmassa kuvassa NIII? :D Mutta sulla on tuommonen malli, että siihen käy hyvin pidennykset. Ja nuo kisut on kuin kaksoset XDD

  VastaaPoista
 2. Siellä se on, mutta ei oikeen erotu tuosta minun väristä. XD; on sitä monta senttiä! ja niin on. XD;;

  VastaaPoista
 3. Käytä kengät suutarilla. Ne voi laittaa sun kenkiin uudet pohjat ja sitten sun kengät on kuin uudet. ^^

  VastaaPoista
 4. mietin kyllä sitä, että saisko siellä kunnon vastaavat pohjat/nuo korjattua. :'D kiitos, pitääkin käyä kyselemässä.

  VastaaPoista
 5. lol mulla on samanlainen raapimispuu! XD Robin nukkuu melkein aina siinä. BD

  VastaaPoista
 6. aijaa! XD Joo noi kaikki viettää siinä aika paljon aikaa. XD

  VastaaPoista