6.2.2010

18

Eilen siis käytiin siellä Amarillon avajaisissa. Jonossa oltiin puoli 11 aikaan, ja jono oli valtava...ajattelin kuitenkin, että se liikkuisi suht nopeasti, mutta turhaan. :'D Lisäksi meidän takana jonossa oli tietenkin ne kaikista ärsyttävimmät juuri 18 vuotta täyttäneet kännimölisijät. Sisällä oltiin varmaan vähän ennen kahtatoista, jee. Ja sitten alkoi naurettavan pieneen narikkaan jonottaminen. Vihdoin pääsin baaritiskille asti, ja siitä sitten pöytään, tässä vaiheessa kello oli 00:16. Juotiin yhdet, kierrettiin paikka ja lähdettiin kotiin. :DD

Tunnelma ei siis todellakaan ollut odotetunlaista, ja tunsin itseni todella ylipukeutuneeksi. Vähän harmittaa. Käydään katsastamassa uudestaan joskus kun avajaisten pöly on hälventynyt!


Tänään äiti ja iskä tuli käymään, ja äiti oli ostanu mulle uuden takin! Eli sain vihdoin lyhyen toppatakin, mulla ei ole ollut semmosta vuosiin. :D Oon ihan onnessani sen kanssa. ♥ Lähin äitin ja iskän kanssa sit Ikea-reissulle. Sieltä tarttui mukaan vaan ihan pikkujuttuja joista en ees viittiny ottaa kuvia. Säilytyslaatikko, kasvopyyhkeitä ja käsipyyhe kylppäriin (pinkkejä!) ja kynttilöitä.

Ikeasta mentiin vielä Entresseen kattomaan mulle kenkiä, kun noi muut on niin heikossa hapessa. Ei kuitenkaan löytynyt, mutta sain uuden paidan! ♥ Se on sen verran tavis etten ota erikseen kuvaa, on mulla tossa kuvassa takin alla.

Ton jälkeen menin töihin, ja sitten käytiin taas Amarillossa, mutta tällä kertaa syömässä. Chicken pasta ja Chicken burger oli taas aaaah niin hyvää.


Ens viikolla lähen käymään Helsingissä, kun on noita vapaapäiviä enkä oo käyny pitkään aikaan! Outoa. En tietenkään shoppailemaan, kun ei oo rahaa semmoseen...

3 kommenttia:

 1. ihana kuva toi peilinkautta otettu! oot niin söppänä!

  VastaaPoista
 2. No onneksi en lähteny mukaan sinne Amarilloon. :D

  VastaaPoista
 3. Sanna kiitos! XDD

  Miia niinpä..... ei tosiaan kannata. XD

  VastaaPoista