7.6.2010

70

Tuntuu että nyt on syöty kakkua taas vuoden tarpeiks, huhhh....

Lähdinkin Kotkaan jo torstaina, jolloin ehdin nähdä Annaa ja Ninaa. Mukana myös Ninan mieheke.


Tehtiin teeleipää ja suklaakakkua (ei kuvassa). Tarjolla oli myös skumppaa ja viiniä (Mustan Everstin Kosto - paras nimi viinille ikinä), sekä sipsuja ja suolakeksejä.


Ja viime kesän vadelmia suoraan pakastimesta ! Nam.


Seuraavana päivänä Jennakin tuli Kotkaan. Lähdettiin vähän kattelemaan maisemia, eli kävästiin Keisarillisella kalastusmajalla, kun Jenna ei moista nähtävyyttä vielä ollut nähnyt.


Kuvia tuli kyllä napsittua vain luonnosta.

Lauantai-aamuna jäätiin porukoille siks aikaa, kun muut meni kattomaan koululle juhlaa. Saatiin rauhassa laittautua, minä kihartaa tukkaa esim..... 


Ta-dah! Juhlalook. Mitäs tykkäätte ? Juu olin ottamassa asukuvaa, kun Jenna päätti tulla portaisiin haahuilemaan. :'D


Kynnet oli tässä kunnossa. Onko tarpeeks juhlavat ?

Koko juhlat meni hyvin, ja ruoka oli SU-PE-RI-A. Syötiin kummatkin Jennan kanssa ihan älyttömästi heh...


En tietenkään muistanut ottaa kuvaa kaikesta... Tarjolla oli kahta erilaista salaattia, lihapullia, porsaanfilettä, tuommosia lohirullia, perunasalaattia, patonkia...olikohan siinä kaikki. Makeina oli kahta eri kakkua (joista ei kummastakaan oo kuvia, ei tuu ekana kamera mieleen kun maailman herkullisimmat kakkupalat lautasella...), keksejä ja konvehteja ! Saatiin vielä vähän kakkua + pullo skumppaa kotiin mukaan.

♥♥♥♥♥

Sain äitiltä vaatteita, joita se on joskus ostellu aleista muttei koskaan pitäny... 4 paitaa, 2 tunikaa/mekkoa ja korkokengät ! ♥ Ihan hurjasti. :'D Esittelen niitä vähän myöhemmin !

♥♥♥♥♥

Ens viikonlopun ohjelmassa Desucon ~ Muita tulossa paikan päälle ? Kerrankin con, jossa on paaaaaljon kiinnostavia ohjelmia ! Ja Jenna on taidekujalla myymässä printtejä, pääsen sen avustajaksi :'D

♥♥♥♥♥

Ja niin, en nyt tiedä teenkö koko vastauspostausta, kun kysymyksiä on tullut vain neljä......... Ainakin lykkään sitä. Täällä saa kysyä lisää, rohkeesti vaan hei !

5 kommenttia: