21.6.2010

78

Leikkasin äsken suoran otsiksen itelleni takasin! Oon sitä mieltä, että se sopii mulle paremmin kun mitkään vinot tai sivuotsikset.

I cut my bangs straight again! In my opinion it looks better on me.


Kevyempi meikki tänään, kun piti ekaks olla vaan lagauspäivä. Mutta innostuinkin kokeilemaan tota huivirusettijuttua, pistin parilla pinnillä kiinni ettei valu. Tykkään! Vois ostella erivärisiä ja -kuosisia huiveja et sais erilaisia rusetteja tehtyä! Sitten kun vielä usamimin sais..

Lighter make-up today. I tried this scarf as a hairbow -thing and secured it with pins. I like it! I should buy more scarfs. And I want usamimi too..


Tässä koko asu. Vähän tylsä joo... Kiva ois saada jotain uusia toppeja ja paitoja. Ja koruja yms asusteita! Jotain mikä käy ton hupparin kanssa, koska...

Here's the whole outfit. I'd love to get some new tops and accesories, to go with that hoodie, because...


Se on uusi! Sain tuon tänään postissa, rakkaus. ♥ Pakko oli hommata huuto.netistä, makso posteineen 25 euroa. Ja muutenkin on taas semmonen olo, että haluis ostaa kauheesti uusia vaatteita, hehe.

It's new! Got it today, love it. ♥ It was on auction for 25 euros(including shipping). And I also feel like buying lots of new clothes again, hehe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti