15.7.2010

92

Heipähei !

Minulla on nyt jo jonkun aikaa ollut ongelmia tyylini kanssa. En oikein tiedä, mitä vaatteita haluan, mihin ne yhdistelen jne. En myöskään tiedä, mitä tyyliä haluan eniten seurata. Tarkoittaen, mistä tyylistä otan eniten vaikutteita, ei sitä, että sokeasti seuraisin jotain tiettyä juttua. :'D

Hello!

I've had a bit of a problem with my style for a some time. I don't really know which clothes I want to have, how to coordinate them etc. I don't even know, which style I most want to follow. Meaning, which style should be the most influencing to me, not that I'd blindly follow it though :'D 

Gyaru on tyyli-intresseissäni päällimmäisenä. Tyylin alle mahtuu kuitenkin lukuisia alatyylejä, joista valita.. Olen vähän hukassa. Moni tyyli ei itselleni sovi, esim juuri nämä kaikista söpöimmät. Haluaisin näyttää söpöltä, mutta tuntuu että failaan vaan rankasti. Muutenkaan en ole rakenteeltani söpö tai pieni..

Gyaru is on top of my style interests. There's so many different subcategories under the style to choose, that I'm a bit lost. Many of the styles don't suit me, for example the cutest ones. I'd want to look cute, but I feel that I'm a failure. My body is not small or cute anyway.Tottakai gyaruun kuuluu aikuisempiakin lookeja, joiden perässä minun kuuluisi varmaankin enemmän mennä. Toisaalta vähän pelkään että näytän sitten ihan samalta kuin kaikki muutkin...wat.

Of course there's more mature looks in gyaru, I should propably wear them more. On the other hand I fear a bit that I'd look the same as everyone else...wat.


Olen sen verran aikuisemman näköinen, että aikuistyylit sopivat minulle mielestäni paremmin. Mutta osa niistä tuntuu jopa vähän tylsältä, ja liian...mainstreamilta. Tunnen hukkuvani massaan. Tietysti tekoripset ja muu näyttävä laittautuminen kuuluvat aikuisempiinkin lookeihin.

I'm that mature looking, that more mature styles work better on me. i think. But some of them feel even a little boring, and too....mainstream. I feel like I'm blending in the crowd. Of course fake lashes etc go with adult looks too.

  Gyarussa on vielä se, että täytyy aina olla meikit, hiukset ja kynnet tiptop kunnossa, asu mietitty viimisen päälle kaikkine asusteineen ja kenkineen jne. Olen aika huono ostamaan ja käyttämään koruja ja muita asusteita. Kenkiäkin minulla on vain parit hassut, joihin ei kuulu yksiäkään kunnon korkokenkiä. Tykkään laittautumisesta, nyt ei ole siitä kysymys ! En vain ehkä _joka ikinen päivä_ jaksa panostaa kympillä.

There's also this thing about gyaru. You have to always have your make-up, hair and nails in the best condition, outfit thought well with all the accesories and shoes and so on. I'm pretty bad at buying and wearing jewelry and other accessories. I only have two or three pairs of shoes, with no heels at all. I like doing my makeup and hair etc, that's not it! I just can't _every single day_ do it 100 % best.


Näin kuumalla en ole jaksanut pitää lisäkkeitä, ja tuntuu että oma tukka on kiharrettuna aika mummo. Haluan että se kasvaa, en toisaalta haluaisi enää pitää lisäkkeitä. Oma tukkani ei ikinä tule olemaan niin paksu ja ihana kuin lisäkkeet, mutta kuitenkin.. Lisäksi olen miettinyt oman värini kasvattamista kokonaan takaisin, huh :'D Värjäämiseen ja sen ylläpitoon menee kamalasti rahaa, ja se heikentää hiuksia. Ja onko kukaan huomannut että minulla on jo yli 5 cm juurikasvu ?

It's been so hot that I haven't been wearing extensions at all, but I feel like I look like a granny when I curl up my own hair. I want it to grow, I partly wouldn't want to wear extensions anymore. My own hair will never be as thick and lovely as extensions, but still.. I've also thought of growing my own color back. :'D Dyeing and keeping the color up takes lots of money, and it makes hair weaker. And has anyone noticed that I've already got 5 cm roots ?

♥♥♥

Toinen tyyli jota rakastan, mutta jonka sittemmin olen hylännyt, on lolita. Puhuinkin lolitasta vähän jo aiemmin. Jos gyaru tulee kalliiksi, niin lolita se vasta kalliiksi tuleekin ! Gyaru-henkistä vaatetta saa ihan henkkamaukaltakin, mutta lolitamekot ovat harvemmassa... Tilatahan ne täytyy, joka tulee superkalliiksi kaikkine postimaksuineen. Niin, Blippon, Backstreetin ja Mortician "lolimekot" muovipitseineen ovat melko...yököttäviä.

Another style which I love, but have since let go, is lolita. I've talked a little about lolita before. If gyaru is expensive, lolita is excessively more ! One can find gyaru-style clothing in h&m, but lolidresses are more rare... You have to order them, and they'll be superexpensive with all the shipping charges and all. Yeah, Blippo's, Backstreet's and Morticia's "lolidresses" with superbad lace are quite...yucky.

 Jostain syystä minuun iskee kaksi lolitan ääripäätä: Gothic ja kaikista kermakakkuisin Sweet. 8D; Gothicista tietenkin Moi-memê-Moitié Iron Gate -printteineen ja sweetin puolelta taas Angelic Pretty kakkuineen, karkkeinen...

For some reason I love two most different styles of lolita: Gothic and the most excessive Sweet. 8D; Gothic of course as Moi-memê-Moitié with Iron Gate -prints and all, and Angelic Pretty with cakes, candy...

 

Lolita on hyvin kallista, esim yksi mekko Moitiélta maksaa yli 300e... Toinen syy miksi lolita ei sovi minulle, on vaatteiden koko. Parilla brändillä on joitakin vaatekappaleita, jotka saisin ahdettua päälleni, mutta suurin osa on aivan liian pientä minulle. Todennäköisesti myös kaikki helmat jäisivät minulle lyhyiksi, vaikka itse mekko mahtuisi kiinni. :D Lolita on myös yksi epäkäytännöllisimmistä tyyleistä joita tiedän.

Lolita is really expensive, for instance one Moitié dress is over 300 euros... another reason why lolita is not suitable for me, is the size of the clothes. Some brands have clothes that fit me, but most of them are just too small. propably all them would be too short for me, even if i could wear them otherwise. :D Lolita is also one of the most unpractical styles I know.

♥♥♥

Ennen lolitaan tutustumista pidin lähestulkoon pelkästään mustia vaatteita, niittipantoja kaulassa, mustaa meikkiä, bändipaitoja ja farkkuja... ei sovi minulle enää. Tai ei ehkä sopinut silloinkaan. :D Kuitenkin niiltä ajoilta on jäänyt jotain, kaipaan nimittäin hieman..edgeä XD aluksi en pitänyt sweet lolitasta, koska se on niin hempeää ja vaaleanpunaista. Jokapäiväistä tyyliä siitä ei minulle koskaan tulisikaan, vaikka voittaisin lotossa..  Gyarussa sama juttu, kunnes tajusin että sieltä puolelta löytyy vaikka mitä, esim rokku gyaru. Ehkä minun pitäisi kulkea siihen suuntaan ? Olen yrittänyt ns. perusgyarua, mutta olen koko ajan todella epävarma itsestäni. Parasta vain olisi, jos laihtuisin 15 kg ! Mutta ei se ole niin helppoa...

Before lolita I wore almost only black clothes, studded collars on my neck, black makeup, band tees and jeans.. not suitable for me anymore. Well not maybe back then either. :D Still something remains from that time, I need a bit of..edge XD At first I didn't like sweet lolita, because it's so fluffy and pink. it wouldn't become an everyday style to me, even if i won the lottery.. Same thing in gyaru, until I notices that there's so much different styles, rokku gyaru etc. maybe I should walk that way? I've tried so called basic gyaru, but I'm always really unsure about myself. The best thing would be to lose 15 kg ! But it's not that easy...


Nyt tuntuu vähän kun tässä postauksessa ei olisi ollut päätä eikä häntää, mutta noh. Mahdollisesti lisää pohdiskelua tulossa, kestäkää!

I fell that there was no red string in this post, but oh well. Maybe more speculation coming later, bear with me!

Ja älkäähän unohtako arvontaa !

And don't forget the giveaway !

8 kommenttia:

 1. Kiva lukea tällaisiakin postauksia!

  Mulla on vähän samanlaista kriisiä menossa, vaikka en japsityyleistä niin inspiroidukaan. Toisaalta tykkään kaikesta naisellisesta, koroista, kukkaprinteistä yms, mutta aina ei jaksaisi olla niin hieno ja huoliteltu. Toisaalta taas pelkään että kaikki vähänkään rokimpi näyttäisi typerältä mun päällä D: Eniten inspaannun tällä hetkellä ehkä fiftarityylisestä pukeutumisesta, mutta meikissä taas tykkään ihan kaikesta muusta. Huoh.

  Ai niin, se arvonta! Pitää osallistua >:O

  VastaaPoista
 2. On se hankalaa olla nainen. XD Mulla on varmaan lisää tämäntyyppistä tulossa jossain vaiheessa..

  VastaaPoista
 3. Tässä oli kyllä sekä päätä, että häntää; oikein kypsän oloista pohdiskelua, josta olen ilahtunut, terv.ä

  VastaaPoista
 4. No hyvä ! Kiva että tykkäsit. B)

  VastaaPoista
 5. Hienoa kuulla että muillakin on näitä identiteettikriisejä. xD Ite en osaa pitää vaan yhtä tyyliä, jonain päivänä vedän päälle jätkälookin ja jonain toisena menisin gyarusta. :----) Ja tällä hetkellä en pysty pitämään kynsilakkaa kun alkaa ärsyttää, wot?

  VastaaPoista
 6. No hyvä kyllä kuulla ettei itekään oo yksin. XD Ehkä pitäis vaan tyytyväisenä olla tyyliviidakossa mielialapukeutujana. Toi kynsilakkajuttu on kyllä hassu, ehkä taas jonkun ajan päästä sit. XD

  VastaaPoista
 7. Lolita mekkoja voi ommella myös itse, mm. Modan lehdissä on hyviä ja helppoja kaavoja joista saa hyvin lolimaisia lisäämällä hieman alushametta ja pitsiä:D Ei ole vaikeaa.

  VastaaPoista
 8. Ehkäpä, en tosin oo itse koskaan ommellut yhtäkään vaatekappaletta :D Nyt on mulla jäänyt toi lolita kyllä jo sen verran taakse, etten myöskään lähde lolivaatteiden tekoa kokeilemaan.

  VastaaPoista