10.8.2010

102

Osa 2: Kuopio. Kuopiossa oltiin su 1.8. - pe 6.8., joten ehittiin tehdä paljon ! Sunnuntaina vaan lagattiin, mutta heti maanantaina aamulla lähdettiin kaupungille tapaamaan Sannaa ! Tätä odotin eniten koko Kuopion osuudessa...tai ehkä koko matkassa. On hassua tavata ihminen, jonka kanssa on jutellut puoli vuotta netissä !

Part 2: Kuopio. We were in Kuopio from sun 1st to fri 6th of August, so we had time to do a lot ! On Sunday we didn't do anything, but first thing on monday we went to centre to meet Sanna ! This was the part of the trip I most looked forward to. It's fun to meet a person to whom I've been talking to for half a year online !


Hyvinhän se tietenkin meni, vaikka aluksi jännitti hirveesti (itse kutakin). :D Meni niin hyvin, että aika loppu kesken. Oltiin kaupungilla vain 7 tuntia shoppailemassa. Tuntui ehkä 3 tunnilta just ja just...

Of course it went well, in spite of being super nervous. :D it went so well, that the time was not enough. We spent 7 hours shopping, but it felt more like 3 hours or so...


Oli supakivaa ! Harmitti kun loppui aika, mutta tiedettiin että ehitään vielä nähä Sannaa uusiks ennen Kuopiosta lähtöä.

It was superfun! Pity the time was not enough, but luckily we had time to see Sanna again before leaving Kuopio.


Käytiin maanantaina vielä sisävesiristeilyllä Jennan kanssa. ♥ Samalta näytti kun meri, mutta tuoksu ei ollut sama. :D Ja järvetkin voi olla niin isoja omgz.

After shopping we went to a cruise on the lake with Jenna ♥ It looked the same as ocean, but the scent was different. :D And lakes can be big too omgz.


Tiistaina leikkasin kolmet hiukset ja käytiin kaupungilla ja Puijon tornissa! Onpa paljon tämmösiä turistijuttuja. Mut olinkin ihan turistina siellä. :D "Mikä rakennus toi on? Onko tämä sitä samaa järveä koko ajan? Toi kans? Mikä toi on?"

On Tuesday I cut three people's hair and we went to centre and visited Puijo tower ! Lots of tourist things. But I was such a tourist there. :D "What's that building? Is this the same lake all the time? That one too? What's that?"En nyt muista ihan kaikkea mitä tehtiin, mutta torstaina ainakin käytiin Sannalla ! Ja tulinko aika kateelliseksi niitten kodista. ♥ Meillä on ihan liikaa tavaraa täällä.. Tai ainakin liian vähän kaappeja johon tunkea kamat piiloon. Vietettiin se päivä lähinnä ulkona kävellen, oleillen ja kuvia ottaen ! Jonka jälkeen mentiin syömään Sannan tekemiä superranskiksia NOM NOM NOM !!

I can't remember all things we did, but at least we visited Sanna on thursday! I was quite jealous about their home. ♥ We have too much stuff here... Or too little closets to keep them in. We spent that day outside walking, hanging out and taking photos! After that we ate delicious french fries made by Sanna NOM NOM NOM !!


Ah ah tätä minun tukkaa. Kyllä, aion tehdä sille jotain.

SHOE POWERZZZZ

Tuli varmaan jo selväks että oli kivaa? Loppuun vielä ostoksia Kuopion maasta:

I guess it's clear that we had a great time? Here's my shoppings from the land of Kuopio:
Noiden lisäksi sain vielä mustat leggarit ja pari pipoa kylmyyttä vastaan. ♥

I also got black leggings and 2 beanies to fight coldness. ♥

14 kommenttia:

 1. AAAAAAAAAAAAAAAa toi eka kuva pomppas heti ensimmäisenä hallintapaneelissa XDDDDDD

  Ja ei noi kuvat sitten ollukkaan pahoja jee :D

  Hitto mulla ihan samat fiilikset. Aika loppu niiiin kesken ja ei toi 7h tuntunu yhtään pitkältä!! Ja oli ihana nähä vihdoinkin! ♥ Ja fiilistelin monta päivää meidän tekemisiä! JAJAJAJA hitto oli kivaa.

  Onko meillä liian vähän tavaraa? :O
  No, meillä ei oo kirjahyllyä, et se tekee varmaan paljon. Nepan huoneesta ei puhuta! XD Se ei pysy siistinä, en oo sisustanu sitä yhtään ja pitäis hommia enemmän säilytystilaa sen leluille.

  SUPERRANSUJA!

  VastaaPoista
 2. sinä siellä kurkkailet. :---D

  Einiin ! Hyviä on !

  NO NIINPÄ ! harmi kun ei voi nähä useesti. >8((

  teillä oli sopivasti ! meillä on hirveet tavararöykkiöt joka paikassa, ihan nolottaa. kauheesti kaikkea turhaa joka puolella ! teillä oli sopivan selkeetä. 8< <3

  JEAAAAH söin paljon !

  VastaaPoista
 3. Oikeastaan oli aika järkytys, kun ne sun seuraajat näkee saman XD

  NO NIIII >:C Pitääkin asua näin kaukana.

  :O Meillä on nyt enemmän kaappitilaa, että ne on piilossa XD Ei meillä ennen näin "siistiä" ollu :D Oon varmaan ihan WTF kun teille tulen ;)

  Et ees syöny!

  VastaaPoista
 4. nooh, kyl ne näkee sen kuvan muutenkin XDD

  NIIN SAMPERI. 8((( mut tuutte tänne käymään je? ja me tullaan sinne kyllä...jossain välissä. hitto kun on niin kallista.

  VastaaPoista
 5. niin meillä on sitten kaikki levällään, kun ei oikeen oo kaappitilaa. XDDD pitäis vaan heittää kaikkea pois.

  söin ! oikeen mussutin 3 annosta.

  VastaaPoista
 6. XDD mulle ei käy noi lasit. ikävä kyllä.. ne ois niin söpöt. ENTÄS JOS LAITAN NE SILLEEN COOLOSTI ROIKKUU PAIDASTA! kirpparilla oli nörttilasit 2,50e eikä ollu rahaa ostaa niitä. ku ostin muuta perkele.

  ME TULLAAN KYLLÄ. en osaa yhtään sanoa, että milloin... pitäis varmaan säästää rahaa :C
  sanoppa muuta, kallista!

  ois kyllä hyvä aina silloin tällöin käydä läpi kaikki ylimääräinen. helposti sitä tavaraa kertyy, eikä sitten raaski heittää pois.. en nyt puhu roskista XD

  mut ne oli pieniä annoksia! mä söin 2 isoo!

  VastaaPoista
 7. ei käy mullekaan. XD JOO LAITAT VAAN ROIKKUMAAN ETKÄ PIDÄ PÄÄSSÄ IKINÄ ! no hö. 8(

  joo. 8( voittakaa rahaa. mekin voitais voittaa.

  jea. Tänään mietin kauan että voinko heittää 3 pientä puista koristekukkaa pois vai en ...... heitin sit. XD

  HMPH

  VastaaPoista
 8. XDDD NIIMPÄ! TAI TASKUSTA ROIKOTAN! TEEN KAULAKORUN. voi olempa minä kekseliäs.

  voitetaan siis yhessä! än yy tee NYT! :D

  aaaw ! XD vähän söpö. voin kuvitella sut roskiksen edessä miettimässä ne kädessä ja ääntelet "Hmmmm. ÄHMmmm." XDDDDD
  hyvä että heitit, se on taas yksi askel lähempänä siistimpää kotia :)

  :C

  VastaaPoista
 9. JOOOO VOI MITEN MONIKÄYTTÖISTÄ !

  kelpais XDD

  noin se suunnilleen meni... XD "nää on ollu mulla niin kauan yhy yhy" mutta mitä minä niillä loppupeleissä tein. XD turhaa krääsää mikä saa kodin näyttämään sekavalta haha.

  VastaaPoista
 10. NIIN ON! HITTOLAINEN.

  Mullekkii :C

  "Näissä on tunnearvoa! Muistoja! Muistan, kun sain/ostin nämä jajajaja..." XD
  Koristeiden tilalle saa aina uusia, ellei parempia! Meillä ei kyllä hirveesti oo värikoristeita. Tossa telkkarin yllä vähän punaista ja pinkyä :D Aika musta-valko painotteista. Mut teillä on söpöä, mä tiedän sen.

  VastaaPoista
 11. niin just, ei muka raaskis luopua XDD NIIN SAA ! ei meillä kyllä ihan hirmu söpöä ole... no on maatuskoja ja jotain XD jenna sais tehdä kotiesittelyn jo. nyt kun kattelee ympärille, niin on kaikkea krääsää joka puolella vielä. >8( ja sotkuakin vähän taasen XD

  VastaaPoista
 12. XDD en oikein usko! kummiskin ihana koti, ja kivoja koristeita ja nyt kun pistätte niitä koristetyynyjä makkariin jaja :)

  VastaaPoista
 13. on tää ihan kiva... XD nojoo. XD tungetaan kaikki ylimääräset tavarat...johonkin piiloon. :''D en kyllä tiedä mihin, kun kellarikin on täys.

  VastaaPoista
 14. ostatte laatikoita ja pistätte kaappeihin? ei mahdu? hmm... sängynaluslaatikko?
  meillä on vielä mahdollista tunkee eteisen- ja makkarinkaappien päälliset täyteen tavaraa XD en kyllä halua sitä! sinne pitäis ostaa jotain isoja koristeita!

  VastaaPoista