12.8.2010

104 - date & shopping + 1st day of school

Eilen Jenna vei minut treffeille: shoppailua, purikuraa, hyvää ruokaa ja leffa. ♥ Kävin ekaa kertaa Memphisissä, ja meinaan kyllä mennä uudestaan ! Otin Tuna Sandwichin, oli namia. Jäi kyllä jostain syystä halu syödä raakaa tuoretta tonnikalaa, kun tossa oli se pihvi tietysti paistettu. Piti ottaa ruuasta kuva, mutta unohin kun oli niin nälkä..

Yesterday Jenna took me on a date: Shopping, purikura, good food and a movie. ♥ It was my first time in Memphis, and I'll definitely go again ! I ate Tuna Sandwich, it was yummy. For some reason I'm now craving raw fresh tuna, of course it was fried in the sandwich. I was supposed to take a photo but fgorgot since I was so hungry...

Meidän purikurat........ Oltiin ekaa kertaa kahestaan purikurassa Jennan kanssa. Ja oli kivaa, kuten kuvista näkyy. :D

Our purikura.......... It was our first time with just two of us in purikura with Jenna. And had fun, as you can see. :D


Sain usamimin, jollainen on varmaan kaikilla kohta. Itekin bongasin sen Viiviltä... Ja sain suuuperihanan rannekorun ! ;__; Accesorizelta.

I got usamimi...everyone probably has it soon. I found it thanks to Viivi... I also got supercute bracelet ! ;__; from Accesorize.

love. ♥


Osaatte varmastikin tämän kuvan perusteella päätellä, mikä leffa kävästiin kattomassa. B) Ja voi kyllä; suosittelen lämpimästi ! Tykkään kattoa tuommosia leffoja, missä saa ajatella kunnolla. :D

I think you can figure out the film we saw from this photo. B) And yes, I highly recommend it ! I like to watch films where I can think a lot. :D

♥♥♥

Tänään alkoi koulu, olin tietenkin ihan jännityksessä...mutta hyvin siellä meni, juttelin luokkakavereiden kanssa ja innostuin tuosta koulusta vielä enemmän. :D Hyvä siitä tulee. ♥ ja minusta.

Today was the first day of school, I was really nervous, of course....but it went well, I chatted with my classmates etc. :D It's going to be fine ! ♥

Tänään kävästiin vielä tsekkaamassa uusi H&M home, tykkääääään ! Tarttuipa sieltä tavaraakin mukaan: kaksi käsipyyhettä, suihkuverho ja semmosia pikkusäläkoreja.

Today we went to check out the new H&M home, I liiiiiiiike it ! We got 2 towels and a shower curtain.


 Tykkäsin tosta ostoskärrysysteemistä, ei tarvinnu tavaroita raahailla eestaas siinä liikkeessä. :D Eli magneetit vaan ostoskärryn kuvan päälle niistä mitä ostaa, ja painelee kassalle. Miinusta siitä, että isoa osaa ei ollut esillä ollenkaan, toisaalta tila oli aika pieni, niin eipä ne olisi mahtunutkaan.

I liked that system, getting the magnets only and not drag the products around the store. :D Just had to give the magnets to the cashier, who then got the products. 

9 kommenttia:

 1. oih. miksei mua viedä koskaan treffeille ;__;

  ja ehkä paras keksintö toi magneettijuttu!

  VastaaPoista
 2. en tiedä. 8< sinun pitää ruinata.

  jep ! Ei tarvi raahata ja töniä muita niitten kanssa. XD Ja mahtuu sinne liikkeeseen esille jutut paremmin, kun niitä ostokappaleita ei tarvi olla siinä miljoonaa. :D

  VastaaPoista
 3. hahaha se ei oo sama asia ;C ja kun meillä on noi yhteiset rahat (taas mainitsen tästä mut ku yhy) niin ei sekään oo sama asia :C mut kelpais silti. mäpä rupeen ruinaamaan. haluan deitille! ollaan yhen, YHEN kerran oltu. ja meni rahaa.. prkl.
  parastahan ois, jos paku tekis niin, että veis mun tietämättä nepan hoitoon ja suunnittelis jotain kivaa. mut mä oon aina kotona... et ei mikään ylläri ois. HALUUN YLLÄTYKSIÄKIN.

  no niimpä! pitää kokea tuokin joskus.

  VastaaPoista
 4. Niin..no onpa meilläkin oikeastaan. :'D ruinaa ruinaa ! ei sen tarvi olla semmosta että kauheesti menee rahaa. Mun pitää keksiä jotain kivaa vuosipäiväksi kyllä..

  sit kun tuutte tänne !

  VastaaPoista
 5. ei tarttekkaan. just jotain syömässä käymistä (ei mäkissä :'D) ja yhteistä tekemistä.. vähän shoppailua ;) keilausta! kyllä mulle sekin kelpais. meilläkin tulee talvella vuosipäivä... 7v. yh. ei juhlita varmaan mitenkään.. ollaan niiiin tylsiä!

  jeppis!

  VastaaPoista
 6. Oooh näyttääpä hyvältä tää blogi nyt! mun kone vaan ei jaksa pyörittää tätä ja lagittaa kun scrollaan alas :D

  VastaaPoista
 7. kiitos ! XD seuraavana se banneri vielä.. Äh, liikaa kaikkea tässä. XDDD varmaan tää sit jumittaa monella muullakin, jee. :'D

  VastaaPoista
 8. No, tää paska on jo niin aikansa eläny, että Photoshopin lataaminen kestää 10min. Mut varmaan sen takia, kun mulla on fontteja ja brusheja siihen jonkun verran :)
  En tiedä mikä tässä kuormittaa niin paljon, ku onhan mullakin vaikka mitä sälää omassa :D

  VastaaPoista
 9. niin..tää lagaa kyllä mullakin. 8D; ehkä toi blogimalli vaan jotenkin vamestaa. en tiiä. ehkä mun täytyy tehdä lisää muutoksia...

  VastaaPoista