4.9.2011

alkusyksyn juhlinta

Tänäänpä päästiin vihdoin ja viimein sellaseen paikkaan, johon on ollu tarkotus mennä silleen..öö, aina! Eli Valtterin kirppikselle. Joo-o, ei ihan oikeesti oltu käyty siellä aiemmin, vaikka tykätään käydä kirppiksillä. 

Sovituksessa syystakki, joka lähti mukaan. Päässä hetki aiemmin ostettu 0,20€ maksanut hattu.

Ei harmi kyllä kierretty koko kirppistä, kun mulla oli vielä vähän heikko olo eilisestä kipeenä makaamisesta. Ens kerralla sit syynätään joka pöytä ja rekki tarkkaan! Takin ja hatun lisäks mukaan lähti kuitenkin iso villapaita, marimekon t-paita ja Jennalle taidetarvikekuljetuslaukku.

Kirppistelyn jälkeen oli tietenkin jo mieletön nälkä. Suunnattiin Stockmannin ravintolamaailmaan, kun nyt kerrankin oli rahaa. (Jenna tienas eilen melkeen 300e myymällä taidettaan Traconissa, jee!)

EIHÄN ME NYT NÄIN PALJON JAKSETA SYYÄ!
Jenna tilas itelleen kasvispizzan, mä kasvisburgerin. Ja namnam oli hyvää! Vaikka ei jaksettu loppuun asti syyä kumpikaan. Tilausvaiheessa en tietenkään tajunnu, että burgereissa on yleensä mukana ransiksia... No, kerrankos sitä.

Pyörittiin vielä kaupoissa ja ostin perusjuttuja vaan, eli pipon ja mustan perustopin. Ja pakkohan mun oli vielä saada kahvetta, haha.

Ootan innolla mun kanelilattea.

NAM NAM SLURPS  
Jenna valitsi take away-kahvin sijasta take away-jätskin. Nam!
Nää on näitä alkusyksyn parhaita päiviä!

7 kommenttia:

 1. Oli kyllä taas paras päivä pitkään aikaan ja se kirppis oli MIELETÖN! O__O Sinne kyllä uuestaan heti ensi lauantaina tai sunnuntaina!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana päivä teillä on ollut! Upeat ruoka-annokset. Onko se Valtteri siellä Alppilan/Vallilan välimaastossa, mistä tuli se ohjelma ennen? Jos, niin olen käynyt siellä muutama vuosi sitten.
  t. ä

  VastaaPoista
 3. Jenna, no todellakin! Ehottomasti mennään!

  äiti, niin oli! Ja joo se on just siellä, mä en kyllä muista mitään ohjelmaa...

  VastaaPoista
 4. Ootte ehkä vähän samannäkösiä. :D

  VastaaPoista
 5. Naaah, ihan vähän ehkä :D Jennallakin oli hattu, sitä ei noista nyt nää...

  VastaaPoista
 6. Heh, tää on nyt aika hassu kysymys, mutta mistä Stockan ravintolamaailman ravintolasta saa noin hyvännäköistä burgeria?! :D Tai siis oliko jollain lounaslistalla tuolloin (jos nyt muistat..) vai ihan joku perus-menu? :D Voisin treatata tyttöystävää tuollaisella, kun se viimein tulee kahden viikon opiskelujaksolta Kuopiosta takaisin Helsinkiin :)

  Kiva blogi, eksyin tänne Blogilistan kautta :)

  VastaaPoista
 7. Toi oli siinä Tema-ravintolassa! Listat on uudistunu ton käynnin jälkeen, mut jotain burgereita siellä listalla näyttää edelleen olevan, oiskohan ulkonäkö about samaa luokkaa vieläkin :D Ei ollu lounaslistalla, ihan perusmenu! Treattaa ihmeessä, on nimittäin aika nättikin toi ravintola mun mielestä. :D Ja kiitos paljon! ♥

  VastaaPoista