6.9.2011

"Kumpi teistä on se mies?"

Tätä aihetta oon nyt pyöritellyt päässäni jo ties kuinka kauan, ja päätin vihdoin viimein avautua tästä, koska mun on pakko päästellä höyryjä. 

Monesti kun oon tutustunut uusiin ihmisiin ja tulee ilmi että oon lesbo ja seurustelen, joku kysyy että kumpi meidän suhteessa on "se mies". Siis anteeksi mitä? Jos tämä kysyjä pysähtyisi hetkeksikään miettimään kysymäänsä, todennäköisesti tajuaisi koko kysymyksen älyttömyyden.


No, kumpi meistä sitten on se mystisesti miehekkäämpi puolisko? Minä meikkaan mutta Jenna ei, joten tässä suhteessa Jenna on selvästi mies. Toisaalta, Jenna taas aina pyykkää meillä. Ja mä sotken enemmän ja jätän likasia sukkia lattialle. Jenna pelaa enemmän kuin minä (miehekkäitä pelejä, kuten pokemonia ja final fantasya). Ruuanlaitto ja tiskaus menee about puoliksi. Käytetään kummatkin silloin tällöin korkkareita ja hameita. Hiustenlaittoonkin taitaa mennä about yhtä kauan. Niin ja kummallakin on lyhyet hiukset...


Niin, mitä tästä sitten voi päätellä? Ehkäpä sen, että tässä meidän suhteessa on semmoinen juttu, että ollaan kummatkin naisia. Meidän ei siis tarvitse asettaa itellemme tai toisillemme naurettavia, vanhentuneita ja keinotekoisia sukupuolirooleja. Oon muutenkin sitä mieltä, että mustavalkoinen ajattelu kahdesta sukupuolesta on pyllystä. Ainiin ja ei, meidän suhde ei oo hankala, koska naiset on niin hankalia.


kuvat weheartit

9 kommenttia:

 1. Hyvin oli kirjoitettu, enemmän tämmösiä!
  Terveisin setä.

  VastaaPoista
 2. Aamen! Onko joidenkin niin vaikea käsittää että, että nainen & nainen =/= nainen & mies!

  Mä olen tyttömäinen mutta en tunne juuri yhtään vetoa miehekkäisiin naisiin. Se on varmaan väärin, pitäähän sitä nyt sukupuoliroolit kaikessa olla mukana :(

  VastaaPoista
 3. No se oli selventävää tekstiä! Ja niinkuin joku aika sitten sanoin tai kirjoitin sulle, niin on hyvä, että elätte omannäköistänne elämää. Terv.ä

  VastaaPoista
 4. Jenna, kiitos! Pitänee yrittää kirjotella enemmän "järkevistä" asioista siis.

  Sagu, jepjep, ehkä mekin ollaan sit kuitenkin miehiä kummatkin. Mustavalkonen ajattelu ylipäänsä kaikessa on pyllystä!

  äiti, kiitos!

  VastaaPoista
 5. Niin allekirjoitan tekstisi! Olen myös törmännyt tuohon ennakkoluuloon. Vaikka olen itse superfemme ja tykkään yleensä poikatytöistä, niin en silti koe meidän toisintavan heteroparin mallia... Poikatyttökin on kuitenkin tyttö.

  Tosi nättejä kuvia muuten! :)

  VastaaPoista
 6. ARRARRARRARRARR NÄYTÄ NIILLE VEÄ TURPAAN SAATANA HOMOJA KAIKKI eiku...

  VastaaPoista
 7. Miks mun oli ainut jotenkin... asiaton kommentti? :C

  VastaaPoista
 8. Elisa, joo tuo on niin yleistä, että jos ees toisella on lyhyt tukka ja toisella pitkä, niin siitä sitten päätellään et "toi on se mies" ja "toi on se nainen". Justjoo..Ja kiitos!

  Mortianna, ehkä sä oot vaan vähän asiaton XD

  VastaaPoista
 9. Mainiota, oon miettinyt itsekin tätä aihetta paljon!
  Tälläisiin kysymyksiin vois oikeastaan vastata samalla kysymyksellä...

  VastaaPoista