15.11.2011

Joutsen

Mun viimeaikoinen mielialan synkkyys heijastuu hienosti blogiin. Tuntuu etten saa tuotettua tänne mitään järkevää, lukijoita lähtee. Stressaan koulua, työssäoppimispaikkaa ja koulun jälkeistä elämää. Puoli vuotta - sitten työkkäriin. Tai ehkä pääsen harjottelemaan työntekoa semmoseen paikkaan, johon minut ehkä palkataan myöhemmin jee!

Loppupostauksen täytän erinäisillä kuvilla, olkaa hyvät:


Perjantai, kun olin pukeutuneena mekkoon, joka koko ajan nousi ja kuroutui ylöspäin. Läpätti melkein kainaloissa asti! Toisaalta, nykyäänhän taitaa olla ihan yleisesti hyväksyttyä heilua ympäri kaupunkia pelkät leggarit pyllyn suojana. Trendissä vahvasti mukana! Mekko on kirppislöytö viime keskiviikolta.


Stockan portaikko - glamourein paikka ottaa asukuvia.


Pakko saada tommonen tasapainolaite.


Joulualueen herkkunurkkaus.


Nappeja! Mun DIY-aistit alkaa väpättämään kun nään tommosia.


Joutsen.

4 kommenttia:

 1. Miten osaat tehä tommosen gifin??
  Et oo muuten ainoo jolla in mielensynkkyyttä ja syysmasennusta. Etkä tosiaan myöskään ainut jonka blogissa ei piisaa täytettä... Paska syksy, paska elämä, työt, koulut, rahat, angst, yyh!

  VastaaPoista
 2. Googletin vaan "make gif" ja tein täällä http://picasion.com/ ! Ei vaatinut taitoa. Äh joo, sitä taitaa olla nyt liikkellä 8( mul on vaan stressi, stressi, stressi kaikesta!

  VastaaPoista
 3. Se on tää syksy ja pimeys ja kaikki muu kammo siihen päälle vielä mikä pistää nähtävästi masentamaan muutamia muitakin :( Mutta tuo mekko on tosi piristävä ja ihana! Kirppislöydöt on parasta :--)

  VastaaPoista
 4. Jep, sit kun sen yhistää..no, kaikkeen muuhunkin stressiin ja ahistukseen ni ta-dah! Kiitos! Sen tarkotus oliki tuoda vähän väriä mun harmaamustaan syys-talvivalikoimaan :D

  VastaaPoista