1.11.2011

Länsinaapurissa

Matkattiin sunnuntaina Tukholmaan. Tai no perillä oltiin vasta maanantaina, olin siis hommannut meille halvan risteilyn. Mä en ole Tukholmassa kovinkaan montaa kertaa kävässy, enkä siis tunne kaupunkia juurikaan, jos Gamla Stania ja Drottningatania ei lasketa. Käytettiin tää kerta törkeesti hyväksi katella ees vähäsen muita paikkoja!Tykkään hirmusesti tästä saaristosta ennen Tukholmaan saapumista. Varsinkin aamupalalla istuskellessa on ihana katella noita kaikkia taloja.

Likanen kattopeili
Ennen en tienny että Södermalmilla on niin paljon portaita. Nyt tiiän ja niin tietää mun jalatkin.Södermalmilla käytettiin aikamme rauhallisesti kävellen, katellen ja kierrellen, mutta vanha kaupunki meni taas melkein juoksemalla läpi. Miks kaikki ihanat paikat pitää tunkea täyteen matkamuistokauppoja? Jäi tällä erää tre kronor -paidat ostamati.


Mikäs sen ihanampaa kun limua ostaessa ilmainen kaupanpäällis-KEX ?
Ja lisää niitä portaita...
Tykästyttiin Södermalmiin sen verran että palattiin takas pyörimään, hehe. Eipä meillä ollukaan asiaa ku yhteen kauppaan sen ulkopuolella, joten...Onneks mentiin tota yläkautta takas laivalle, rantaa myöten kävely on pikkasen ankeeta. Saatiinpa vimpot katsaukset keskustaa kohti ja samalla mietittyä, että missäs noissa taloissa se Lisbethin lukaali olikaan...Ei tuntunu hirveen kivalta lähteä tuolta, kun oli niin nätskää koko ajan. Melkeen jäin laivaan odottamaan takasin lähtöä, kun Helsinki osottautui erityisen harmaaksi ja ankeeksi kun ankkuroiduttiin aamulla. Millon pääsee takas?

2 kommenttia: