13.2.2012

Ruokakaupassa lahden tuolla puolen

Voisin alottaa taas tän postauksen valittelulla siitä, kun päivitän tätä blogia sen verran harvoin. Sen sijaan menen suoraan asiaan. Käytiin eilen Jennan kanssa Tallinnassa. Aikaa maissa kaks tuntia, hintaa matkalla 2 euroa per lärvi. 


Menomatkalla ratikkaa ootellessa. Fellow Sherlockian oli liimannu tarran ratikkapysäkkiin Stockan edessä. Jos joku ei oo kattonut vielä uutta BBC:n Sherlockia niin nyt kipin kapin kattomaan!
Harppaus suoraan Tallinnaan. Järkyttävän hyinen viima mut vähemmän lunta sentään ku Helsingissä. Harmittaa kun ei oikeen ehitty mihinkään tossa superlyhyessä maissaoloajassa, mut toisaalta oltais jäädytty pystyyn aika pian.


Jenna oli nyt vasta kolmatta kertaa Tallinnassa. Halusin et se näkis vähän muutakin kun vanhan kaupungin, jossa lähinnä oltiin viime kerralla. Tallinna ei loppujen lopuks oo mullekaan niin tuttu kun vois olla. Pari yötä hotellissa ois ihan jees, ehtis vähän katella ympärilleen. Joskus keväällä sit, ku on lämpösempää...


Puolet ajasta kului tietenkin Rimissä. Ostettiin melko vähäisen alkoholimäärän lisäksi hilloa ja mehua, balsamiviinietikkaa, tuoretta leipää, portobellosieniä ja vähän namia tietenkin. Jos ois aina toi kahen euron hinta voimassa niin vois käydä sillon tällön ruokakaupassa tuolla puolen, hehe. 

Ulkomailla on kiva aina käydä - vaikka se ois vaan kaks tuntia. Huhtikuussa ollaan onneks menossa Tukholmaan ja joskus syksyllä käydään Istanbulissa! Siitä sit myöhemmin enemmän ku on päivät lyöty lukkoon ja liput varattu. 

2 kommenttia: