28.2.2012

Matkalle! Matkalle! Ja muuta.

Laiska bloggaaja ilmoittautuu! Sen lisäks etten oo kirjottanu mitään, en oo myöskään lukenut toisten blogeja, saatika kommentoinut. Sain jo palautetta, että voisin vähän jotain päivitellä tänne.. Laiska laiska laiska! 


Ollaan viime aikoina käyty mun lounareilla vähän ulkona syömässä - varmaan joka kerta tosin New Bamboo Centerin vegesapuskojen äärellä. Kohta kyllästytään. Ehkä.


Laskiaissunnuntaina käytiin kylässä askartelemassa ja syömässä laskiaspullia! Ja oli nnnnnameja! Oisin voinu syyä koko tarjottimellisen, mutten kehannu. Niin ja siis pullat on tietysti vegaanisia, välissä partavaahdon näköstä soijavaahtoa.


Lauantai meni Chibiconissa Glorialla. Oltiin taas myymässä Jennan taidetta, tietenkin. Mun asukuvat on laatua tämä, jes! Tuolla ei ollu mitenkään kovin hyvä myynti, lähettiin sieltä etuajassa pois kun alko ärsyttää koko tapahtuma.


Saatiin myyntiartikkelitkin ihan hyvin esille, vaikka pöytä oli jo valmiiksi pieneltä kuulostaneen 1x1m koon sijaan 70x70cm! Vähän vaan pursuili printit pöydän reunojen yli, ei haittaa.

Tässä on nyt onneks jotain mitä odottaa: kaks pientä ulkomaanmatkaa.


Ensin ihan perus risteilymatka Tukholmaan, 20.-22. huhtikuuta, sain Matkamessuilta lahjakortin niin käytetään se. Jennan lisäks mukaan lähtee myös Sini!


Tokana on syksyllä odottamassa Istanbulin viikonloppu, 14.-16. syyskuuta! Sain töistä kaks lentolippua, hotellihuone on tosin vielä varaamatta. Vähän harmi että ehitään olla vaan kaks yötä, kun ei oo mitään lomia tulossa sopivasti. Mut parempi näin, kun et jättäis ne liput kokonaan käyttämättä!

6 kommenttia:

 1. NONIIN :D Mut mitä hittoa, saitteko korvausta pienemmästä pöydästä? Voin kuvitella et otti päähän.. :(

  VastaaPoista
 2. Ottakaa mut mukaan syömään kiinalaista ennen ku kyllästytte!! ::D

  VastaaPoista
 3. Sulla vaan nuo piirteet terävöityy. Ihan kamalaa, ettei olla nähty kun jouluna! Mutta pian tulette. t.ä

  VastaaPoista
 4. Jenna, RABU RABU!

  Sanna, kiitos ku potkit vähän :---D Ja ei tommosista mitään korvausta saa, kyllähän noi kamat siihen jotenki mahtu hehe...

  Sini, otetaan!! vaik öö emt ens viikolla??

  Äiti, kohta tullaan sinne, eiköhän ne piirteet pyöristy ku ollaan siellä hyvissä ruuissa :D

  VastaaPoista
 5. Sini, en varmaan koskaan kyllästy noihin ruokiin tuolla!♥

  VastaaPoista