4.3.2012

Maailman rumin villapaita

Ostin jokunen aika sitten neulepaidan tyylikkäästä muotiliikkeestä nimeltään Tarjoustalo. Tää oli taas näitä "AAAA tää on niin RUMA et pakko saada!!!" -ostoksia. 


Ton koiran sieluttoman läpitunkeva katse... Aika creepy! Moni varmaan luulee että pidän tota ihan tosissani, mut mitäpä siitä.

I SEE YOOOOUUUUU....
Päivän asu -kuva! Josta näkee jotain! Oon pitäny jatkuvasti tota takki/huivi/laukku -comboa, koska ne nyt vaan on kaikki tosi kivoja. Jätin myös talvikengät eteiseen ja vetäsin jalkaani lenkkarit, enkä edes liukastunu kertaakaan. Se on kevät nyt!


Oli tarkotus mennä johonkin kahvilaan istumaan ja piirtelemään. Kierreltiin aikamme ettimässä sopivaa kahvilaa, mutta kaikki oli joko kiinni tai niin täyteen ahdettuja, ettei ois mahtunu kaivamaan lehtiötä laukusta. Parempi onni ens kerralla... Tultiin sit kotiin kattomaan Doctor Whota, se korvaa aika paljon.


Nää kaunokaiset oottelee tällä hetkellä teiden sulamista jopa Espoossa. Keskustassa vois tepastella näillä jo ihan hyvin, mut täällä maaseudulla kävellään vielä melkeen umpihangessa, hehhe. Kyseessä siis tekonahkaa by H&M.

6 kommenttia:

 1. Hehe meilpä onki ihan samat mitat paitsi oon puol senttii pidempi!

  http://beijosmelissa.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. tuo villapaita on söpö! :::D

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Sandra, Thanks!

  Melissa, Oho! Näytät kyllä mua paljon laihemmalta silti, haha :D

  Ansma, No kiitos! XD; Se on vähän creepy.

  VastaaPoista
 4. Toi paitahan on ihan mahtava! :D Ps. Oli pitkään hukassa tämä blogi, viimeksi luin tätä silloin kun vielä "gyaruilit" ja pakko sanoa että sun tyyli on muuttunu nyt parempaan suuntaan ja tätä on vieläki tosi kiva lukea :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, kiitos paljon ihanasta kommentista! :D Tervetuloa vaan takasin mukaan! Ja kiitos, munkin mielestä mun tyyli on nyt parempi hehe. XD

  VastaaPoista