1.4.2012

Kahvilamättö

Moikka!

Mun oli tarkotus eilen mennä Bodypumpiin, mutta myöhästyin kun en osannu kattoa kelloa oikein. Kostoksi menin sit RPM-tunnille, joka on siis sisäpyöräilytunti... Spinningiä inhoavana arvelin että joku virhe tuli nyt tehtyä, kun ohjaaja totes tunnin alkuun että nyt on rankka tunti edessä ja säännöllisesti tolla tunnilla käyvät katto vähän säälivästi ensikertalaisiksi ilmoittautuneita. Oon ylpeä että selvisin hengissä, vannoin että makaan sit sohvalla loppupäivän.

Jostain sain energiat takasin ja päätettiinkin lähteä käväsemään Helsingissä.


Meidän isoin peili on tällä hetkellä makuuhuoneessa. Pitäiskö mun tehdä jonkunlainen kotipostaus? Jennan blogissa on pari kuvaa meidän olkkarin tämänhetkisestä ulkoasusta, mutta koko kodista vois tehdä jonkunlaisen postauksen?


Näin käy kun tuulee asukuvien ottamishetkellä.


Päällä eilen kengät:H&M, farkut:Nudie, laukku:Lindex, paita ja huivi:Ginatricot, takki:Newyorker, lapaset äitin tekemät.

Oon pitäny nyt noita farkkuja jatkuvasti, vois toki ostaa uusia. Ehkä ens kuussa. Tällä hetkellä pitää kyllä laittaa rahaa säästöön takuuvuokraa ja muuttokuluja varten, meillä on muutto todennäkösesti tossa ens syksynä/syystalvena. 


Miitattiin Sini kahvilassa käynnin merkeissä, samalla palautettiin sen Doctror Who kausi 5 -boksi ja vastaanotettiin eka kausi Torchwoodia. Kuvassa mun ja Jennan kahvilamätöt: jääteetä, cappuccinoa, suklaavanukasta ja lasi vettä hehe.


@Sanomatalon Wayne's. Paras Wayne's mun mielestä, tykkään noista ikkunanvierussohvista.

Muistitteko eilen Earth Hourin? Meillä meni se niin et käytiin nukkumaan joskus 21:20... Ei osaa ihminen pysyä hereillä ku koko kämppä on pimeenä?

Kohta lähetään pakkasta uhmaten käymään vähän kirppiksillä, ainakin Valtterissa. En ookaan käyny siellä toooosi pitkään aikaan! Odotan tekeväni suuria löytöjä.

6 kommenttia:

 1. Mä oon ihan yhtä pyöree ku toi sängyllä makaava kisu hehehee.

  Haluun sit kuulla asap mitä tykkäätte Torchwoodista! 8)

  VastaaPoista
 2. Heiheihei! Meil oli aina hauskaa sunnuntaipoljeskeluis! Mikä toi inho nyt on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin sunnuntaipoljeskelu, se oli ihan jees :'D Mut en oo koskaan spinningistä varsinaisesti tykänny. XD Toi RPM oli kyl silkkaa kidutusta!

   Poista
 3. Haluun ostaa kotiinkin tuota vanukasta, oli HYVÄÄ!

  VastaaPoista