27.7.2012

Kaisu ♥ liikuntaOon saattanut pari kertaa kertoa täälläkin mun liikuntainnostuksesta. Jotain, jota kaks vuotta sit en ois voinu kuvitellakaan.. Vaikka salijäsenyys on ollu takataskussa jo vuoden, tossa kevään aikana sain superinnostuksen ja aloin ramppaamaan ryhmäliikuntatunneilla. Aiemminkin mainitussa työpaikan liikuntakisassa sijoituin lopulta kolmanneksi, 73 tunnin liikunnalla kahdessa kuukaudessa.

Liikuntakisa loppu, innostus jäi. Tällä hetkellä pyrin liikkumaan viikossa vähintään 7 tuntia. Hyvin ehtii vähän enemmänkin vaikka käy töissä, jos ei käytännössä omista ollenkaan sosiaalista elämää!

Heiaheia on mulla kovemmassa käytössä ku facebook

Onneks oon saanu myös Jennan houkuteltua tähän mukaan, on seuraa sekä itse salilla että urheilukaupoissa.. On tulluki rampattua niissä urheilukaupoissa vähän enemmänkin, mun on pitäny ostella uutta treenivaatetta ku aiemmat jää isoks! Ja muutenkin ku nyt liikkuu noin paljon, täytyy tietty olla enemmänki ku yhet shortsit ja pari toppia että on joka päivälle puhasta vaatetta..

Kaivoin täältä blogin uumenista pari kuvaa vähän vertailtavaks. Suurin osa muutoksiin on varmastikin ollu ruokavaliossa, kahdessa ensimmäisessä kuvassa oon vielä lihansyöjä ja lappasin paljon herkkuja naamaan (Makuuni-työntekijän ilmaset karkkiedut...). Ehkä liikkumisellakin on osansa. Viimeinen kuva on otettu tänään.

Heinäkuu 2012

14 kommenttia:

 1. Hitsi oon kyllä niin ylpeä sinusta ja vähän kans minustakin! En tajua missä vaiheessa oot edes kerenny laihtumaan. %D

  VastaaPoista
 2. Ai että haluisin saada aikaseks liikkua mutta juokseminen tuntuu niin tylsältä ja kaikki salille menot maksaa niin kauheesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään juosta, eilenki harmitti ku en voinu, pakko oli säästellä tän päivän rankkaan bodyattackiin itteään :D Mutjoo, kyllähän tonne salille uppoo rahaa..vaik meiän sali on aika "halpa" verrattuna moneen muuhun.

   Poista
 3. GREAAT :-) Määki olevinnaa aina ollu hoikka, mut ku katon jottai 3v takasia kuvia jolloinka en harrastanu nii paljoo aerobista ja ryyppäilin yhtenään ni pikkusen turvonneempi tappaus oon tähä nykyseen verrattuna..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Kyllä se kummasti..mä en kyllä oo edes olevinaan ollut hoikka aina, kuten tosta ekasta kuvasta hyvin näkee.....

   Poista
 4. Saako kysyä, että onko toi sun infossa oleva 65kg paino missä vaiheessa? Nykyisellään oot varmaan pienempi, ainakin näytät tosi hoikalta vikassa kuvassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kysyä! Pidän ton painon ajan tasalla, tässä nyt viimisen kuukauden sisään on heilunu 64-65kg. Tänään pienempi ku on 64kg haha :D

   Poista
 5. Mikä sulla on ollut tuo lähtöpaino? Itselläni kuntoilu-urakka alkamassa, kiitos koulun liikuntatuntien aiheuttamien traumojen en oo tykänny mistään liikunnasta vuosiin vaan asennoitunut siihen kuin kiukutteleva 3-vuotias :D Nyt oon vähitellen opetellut, ja alkanut löytää kivoja lajeja itselle, onneksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan painavimmillani oon tainnu olla about 76kg, eli sen verran taitaapi olla kiloja tossa ekassa kuvassa... Joo mulla ihan sama juttu, inhosin koululiikuntaa kun olin niin huono, äitiki on yrittäny mua potkia aina liikkumaan (ja on vähän onnistunuki), mut aiemmin en oo saanu lähellekään tämmöstä innostusta :D Kyllä tää mun nykynen liikkuminen erookin koululiikunnasta aika hurjasti.

   Poista
 6. Omg mikä muutos! OuO

  Tykkään tosta vikasta kuvasta, koska suddenly:
  a wild cat appears!

  VastaaPoista
 7. Tosi inspiroiva toi sun muutos. :) Aivan mieletön kerrassaan, wow. Saako kysyä, että ootko jättäny herkut kokonaan pois ruokavaliosta vai pidätkö jonkun tietyn päivän herkuttelupäivänä? Meinasin skipata tänään spinningin, mutta tästä sain uutta puhtia jaksaa salille asti..! Kiitos siis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En oo jättäny herkkuja kokonaan, mutta paljon harvemmin tulee syötyä ja huomattavasti pienempiä määriä kun ennen. :D Ei oo mitään tiettyä päivää, mut viikonlopulle lähinnä osuu.. Ja siistiä, ole hyvä vaan! >8DD

   Poista