22.7.2012

Kuvia ja tapahtumia viime ajoilta

Enpä oo paljoa kuvia ottanu viime päivityksen jälkeen, tässä nyt niitä kuitenkin kronologisessa järjestyksessä ja vähän mitä oon tässä tehny! Tää pitkä tauko ei oo pysyvä tila, pari seuraavaa postausta on jo kehitteillä.Valmistuin kesäkuun alussa Helmi Liiketalousopistosta matkailuvirkailijaksi. Oon tosi helpottunut, että toi koulu on nyt kokonaan ohi, ja oon päässy sen ansiosta vakituiseen työhön. Pidettiin ihan vaan pienet juhlat, sukulaisia kävi. Olin pikkusen kipeenä niin ei ois muutenkaan jaksanu hirveesti remuta!


Jennan äiti oli meillä kylässä muutaman päivän valmistujaisten lisäksi, käytiin mm. Suomenlinnassa. Tää kuva hienosti mun mielestä kuvastaa tätä kesää.


Oltiin ihan jäätymiskuoleman partaalla siellä Suomenlinnassa, onneks päästiin teelle.


Tää on varmaankin joku semmonen "ainiin en oo ottanu asukuvia tosi pitkään aikaan, nyt pakko ottaa blogia varten". Joku mun työasu tässä siis!

Peilikuva hotellihuoneen kylppärissä haha. Meillä oli firman kesäjuhlat Uppsalassa tos kesäkuun puolessa välissä? Siellä vietin yhden yön.
Ruokaaa! Kesäjuhlien ruokatarjoilun vegaaniversiot, oli muutes namia. Arpaonni suosi tuolla, voitin Turkish Airlinesin mannertenväliset lennot kahdelle!! En oo vielä päättäny mihin mennään ja millon mut kohta pitäis, elokuun loppuun mennessä täytyy olla varaus tehtynä.


Lennolla Tukholmasta Helsinkiin.


Tää oli niitä harvoja päiviä jolloin on voinu olla noinkin vähissä vaatteissa. Huomaa ettei oo paljon tullu sen takia rusketustakaan kerrytettyä, oon häikäisevän valkonen. Ja joo oltiin ostamassa urheiluvaatteita, Budget Sportin kassi kädessä.
Ehittiin Tallinnaanki kesäkuun lopussa, sielläkin oli kylmä. Meillä oli ihan liikaa aikaa tuolla, saavuttiin jo aamulla seittämältä ja puoleen päivään mennessä oltais oltu valmiita lähtemään takas kotia. Laiva lähti takasin siis klo 18. Huh.


Tän kuun alussa käytiin mun synttärien kunniaks sushilla. Jennakin on oppinu syömään sushia, jota en ois kyllä koskaan uskonu! Käytiin Day&Nite sushi barissa, ihan ok sushia halpaan hintaan. Viime viikonloppu vietetiin Kuopiossa Animeconin merkeissä. Toimin taas apulaismyyjänä Jennan taidepöydällä. Oli hyvä con, vaikken mitään ohjelmia ees käyny kattomassa ja vietin lähestulkoon kaiken ajan taidekujapöydän takana. Häkellyin myös suuresti kun joku söpö tyttö tunnustautui blogini lukijaksi, enkä oikeen saanu sanottua mitään! Jutellaan ens kerralla, jooko?

Tässä nyt viime aikojen tärkeimmät! Seuraavaa postausta puskeekin jo parin päivän sisään. ♥

8 kommenttia:

 1. Tuo sushikuva ei kuules nyt auta akuuttiin sushihimooni lainkaan :D t. kohta kauppaan ostamaan noria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi! :D Ei auta muu kun lähteä noriostoksille sit vaan :D

   Poista
 2. Oho, mäki olin tuolla! :o
  Outoo etten nähny sua...Mut kuitenki,
  tosi kivoi kuvii (:

  ~Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla Animeconissa? Istuin lähes koko ajan tosiaan sen saman pöydän takana, niin ei hirveesti voinu nähä jossei just siihen tullu. XD

   Poista
 3. Hehe, olin itekkin aika lukossa kun näki tuttuja kasvoja netistä. Ja jutellaan vaan paremmin ensi kerralla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin tosi lukossa kun ei mua kukaan koskaan tunnista haha :D

   Poista
 4. mieki ramppasin tuolla ympäriinsä ja mielestäni joka myyntipöydän luona niin miten en oo onnistunu spottaamaan sua :---D oivoi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOi ei, olin just sillon hakemassa kahvia tai jotain ku oot ollu kohalla :DD

   Poista