22.1.2013

Perusmaanantai

Pitkästä aikaa päivä kuvina. Kyseessä suht normaali maanantai. Eli eilinen.

Herätyyyys. Mulla on oikeesti herätyskello soimassa kuuelta, mutta toi alkaa kolme minuuttia aikasemmin lempeämmän herättelyn jo. Johon herään heti kun oon niin herkkäuninen..


Kuten kuvasta näkyy, väsytti vähän liikaa. Yleensä nukun hyvin, mutta just tona sunnuntain ja maanantain välisenä yönä en meinannu saada unta ja heräilin monta kertaa.


Leivät avokadolla ja salaatilla, jugua pähkinöillä, siemenillä ja mustikoilla ja lasi vettä. Suht perusaamiainen.


Aamiaisen ansiosta tuli vähän eloakin!

Oon välillä niin kateellinen kun nää kissat saa jäädä aina lötköttämään.


Ulkona on kylmä kun sääukollakin on pipo ja huivi.

Tule bussi tule!


Tärähtäneenä hississä ylöspäin kohti officea.

Toimistotyöntekijän aamun ensimmäiset asiat: kuppi kahvia ja kasa kirjeitä. Naputtelin meilejä muutaman tunnin jonka jälkeen......lounasaika! Käyn noin kerran viikossa vetämässä lounaat Pasha's restaurantissa Eerikinkadulla. Hyvä paikka silloin, jos haluaa syödä paljon... Hummusta on mulla aina noin 1/4 lautasesta.

"Onks pakko mennä takas..."Taas tärähtänyt kuva.

Jee vihdoinkin kotiin! Puolen tunnin matka sekä töihin että kotiinpäin mentäessä kuluu aina musiikkia kuunnellen.


Kissat rynnii ovelle vastaan kun tulee kotiin. Ainakin aina niillä kerroilla kun ne on nälkäsiä.Mausteista kasvissosekeittoa ja ruisleipää pahimpaan nälkään. 


Jennaki kotiutu combatista (joka maanantaisin on aina klo 16, eli en pääse siihen IKINÄ kun pääsen aina neljältä töistä. Oon katkera.) ja tuli tekemään lisää ruokaa. Iltakaffe.

Maattiin sohvalla kattomassa mahtavaa Supernannya. Mulla oli kauheen levoton olo tossa makoillessa, oon yleensä tottunu menemään maanantaisin suoraan salille töistä. Nyt lupasin itelleni (ja vähän muillekin) pitää tän viikon kevyempänä. On vaikeeta!


En nyt sentäs ihan kokonaan jääny sohvalle, vaan rynnistin balanceen. Tekee hyvää!


Tyylikäs Bodybalance -asuni.Balancesta tulee aina ihanan rento olo. Oon vähän jättäny sitä vähemmälle (pois) ja menny sen sijaan rankemmille tunneille. Jos nyt kovasti yrittäisin käydä sen yhen balancen viikossa.


Jenna oli ihana ja oli keittäny uniteetä! Parempien yöunien toivossa. (Nukuinkin paremmin, paitsi näin unta maailmanlopusta jossa kaikki kuoli.)


Teenjuontia ja tumblrissa fitspo-tagin selailua.


 Ja sit eiku nukkumaan ennen kymmentä!

Tää on aikalailla se, miten mun maanantait menee. Ja monet muut arkipäivätkin! Tässä oli tosiaan outona hommana se, etten menny salille suoraan töistä vaan vasta ihan illalla.

4 kommenttia: