27.1.2013

Treeneistä

Aattelin, että on korkea aika kirjotella vähän tarkemmin mun liikkumisesta. Miten, milloin ja kuinka paljon. Ja samalla mun treenivaatetuksesta. 


Perusviikkoon kuuluu tällä hetkellä pari-kolme kertaa salia ja yksi kappale jokaista lempparijumppaa. Koitan myös yhden välipäivän aina pitää viikkoon.

Ehdottomat lempparitunnit on bodycombat ja bodyattack. Niitä vetäisin varmasti useamman viikkoon, jos niitä vain menis meidän salilla hyvään aikaan ja hyvillä ohjaajilla muuten kuin kerran viikossa. Ihan hyvä siis, ettei mene, kyseessä kuitenkin tosi rankat tunnit, varsinkin attack.

Näitten kahden superin lisäksi käyn myös kerran viikossa bodystepissä, bodypumpissa, bodybalancessa, cxworxissa ja rpm:ssä.

Kaikki edellämainitut tunnit on Uusi-Seelantilaisen Les Millsin kehittelemiä tunteja, joissa tietty ohjelma vaihtuu 3kk välein.

Paljasvarpainen balance-asu.

Alkuviikkoon kuuluu yks tunti bodybalancea ja muutoin salilla käyntiä. Oon välillä ton balancen jättäny välistä, kun se ei oo vauhdikasta, ei syke nouse ja hiki lennä...nyt oon taas tsempannu ja ottanu sen mukaan, koska tiedän kyllä ettei koko ajan voi vetää täysillä ja kroppa tarvii sitä venyttelyä ja muuta. Balancen jälkeen on ihanan rauhottunu olo.

Balance on myös ainut näistä tunneista, joihin pitää raahata huppari mukaan, muuten iskee kylmä loppurentoutuksessa! En myöskään pikkushortseissa siellä hillu.

Salitreenistä ei nyt oo sen enempää sanottavaa, kovasti koitan isompia painoja saada käyttöön koko ajan.

Keskiviikkoisin oon pitäny välipäivää, koska torstaisin on edessä bodystep ja bodycombat. Rankka combo! Step ei oo mikään huippukiva tällä hetkellä, mutta käyn silti. Combattiin taas ihastuin ensikokeilulla, potkiminen ja hakkaaminen on vaan niin kivaa! Varsinkin rankan työpäivän jälkeen, kun pääsee vähän purkamaan paineita.

Hiljattain ostin noi käsisiteetkin, tukee ranteita kivasti ja jotenkin saa paremmin voimaa lyönteihin. Ja onhan ne kans hyvän näköset.... Cooleja taistelushortseja mulla ei toistaseks ole, vaan vedän noilla pikkushortseilla molemmat tunnit. Toi kyseinen perustoppi on mun lemppari, mulla on niitä kaks mustana ja yks semmosena..marjapuuron värisenä.

Perjantaisin on tullu käytyä cxworxissa, 30min keskivartalotreenissä. Ois parempi, jos tää ois jossain alkuviikossa, että sais yhistettyä saliin.. Mut ei voi saada kaikkea. Perjantaisin ei muutoin jaksa mitään isoa treeniä, kun on toi torstain tupla alla ja lauantai edessä.


Lauantai on ehkä mun lempparipäivä treenien osalta: pääsee kolmelle ihanalle tunnille! Ensin bodyattackiin hyppimään ja juoksemaan ihan hulluna, sit bodypumppiin nostelemaan painoja ja lopuksi rpm:ään polkemaan kuntopyörää! Attack jännittää ihan joka kerta, koska se nyt vaan on niin rankka. Sykkeet korkeimmalla näistä tunneista. Pumppia voi hyvin säädellä ite painojen kanssa, siinä toki koitan saada isompaa painoa käyttöön. Aiemmin spinning ei oo uponnut, mut toi rpm on nyt noussu yheks lempparitunneista! Sitä en tosin joka viikko mee, on tossa kahessakin tunnissa jo tekemistä.

Attackissa pakollisena on juoksukengät, muuten en pärjää. Samoin pienet shortsit ja toppi, tolla tunnilla tulee oikeesti kuuma! En ehi pumppiin vaihella vaatetusta kun pitää ne kaikki painot kerätä. Noita samoja shortseja mulla on kolmet eri väreissä. Rpm:ään jos meen niin vaihdan aina housut pitempiin, en tykkää jos kuntopyörän satula hinkkaa reisiin hyi.

Sunnuntait pitäis ottaa kevyesti, aattelin tässä pienelle kävelylle mennä mutta that's it.

Näistä laskettuna ryhmäliikuntaa tulee 7 eri tuntia jonka päälle salit, kävelyt, satunnaiset uinnit ynnä muut. Viikossa liikuntaa yhteensä tulee suunnilleen 10 tuntia!

8 kommenttia:

 1. Hurjaa! Hullu! t. sohvanpohjalta :----D

  VastaaPoista
 2. Tuli tosi hyviä kuvia! Ja kiva oli lukeekin, vaikka käyn lähes kaikki samat tunnit. :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulikin, kiitos vaan kuvaajalle! Ja kiva et tykkäsit!

   Poista
 3. ihailen sitä et jaksat olla noin aktiivinen työn ohella :D +näytät supercoolilta! *__*

  tulee itellekki hinku ruveta käymään salilla ja ostaa hienoja treenivaatteita XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee paha mieli jos ei pääse liikkumaan...kiitos! Siitä vaan sit käymään ja ostamaan! XD

   Poista
 4. En sano mittää ku et kuitenkaa halluu neuvoja ;D Kivoja vaatteita. Toi "koitan pitää yhden välipäivän" pitäisi olla "pidän yhden välipäivän viikossa ja koitan pitää toisenkin". Ei muuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä sit sano! XD tossa välipäiväjutussa oot kyl ihan oikeessa.

   Poista