8.4.2010

45

Nyt vähän pidempää päivitystä!

Toissapäivänä porukat tuli kyläilemään, ja lähdinkin yllättäen Kotkaan pariksi yöksi. 8D Äiti ja iskä kävi vasta Budassa, niin sain sieltä tuliaisiksi paitoja! Niistä tulee kuvaa sitten kun otan ne käyttöön, en nyt yöllä jaksa.


 Tässä kuitenkin yksi paidoista, kun pidin sitä eilen. Tykkään tästä, kun se on juuri oikean pitunen ja värinen, ja saa minut näyttämään vähän kapeammalta...

Eilinen meni tosiaan hiustenleikkuussa (äidin ja mamman, sain palkaksi 40e yhteensä ♥), kakkukahvittelussa ja Emmi-Riikkaa näkiessä. Käytiin Eeärrän kanssa kahvilassa, ja ajeltiin vähän, jonka jälkeen päädyttiin mäkkäriin euron juustoille... Joissa jostain syystä kesti vähän kauan, niin saatiin hyvitykseksi odottelusta suklaapirtelöt! Eikä pienet, vaan ihan normaalikokoiset. ♥


Illalla pääsin saunaan. Miksei meillä voi olla kotona omaa saunaa... Saunomisen jälkeen kattelin ihania nettikauppoja, haluaa tilata kaikkea Japanista nyyh. 8( Voisin ihastuttaa teitä joku päivä haluan -kollaasilla!

Tänään käytiin vielä aamusella kaupoissa nopsasti, ja äiti osti mulle farkut ! Joka on loistavaa, sillä mulla oli vaan ne yhdet farkut, jotka varmasti näkyy joka kuvasta... Uusista en nyt viitsinyt ottaa kuvaa, kun ne on aika tavalliset tummat pillifarkut. 

Kun olin päässyt Kotkasta bussilla Kamppiin asti, niin käväsin ruokakaupassa ostamassa Jennan junabentoon tarvikkeita... (Jenna lähti muutamaksi päiväksi Lauran luo, niin olen ihan yksin, snif. 8< ) Ensimmäinen bento minkä olen tehnyt, joten on sen näköinenkin.


 Jaaaaa en tiiä miksi, mut blogger on sitä mieltä että tuon kuvan kuuluu olla tolleen sivuttain. Jeejee. Hyvää niskavenyttelyä tulee kun tuota tutkii!

Tänään olin vielä töissä iltavuorossa, ja sitten sinne tuli tietysti kaikki ärsyttävimmät vakkarit + lopulta joku narkkari pöllimään karkkia ja pullovettä... En uskaltanut mennä sille narkille sanomaan mitään, vaikka näin kyllä et se pölli. Ois kuitenkin alkanut huitomaan tai tökänny puukolla. Lopulta poliisisedät haki sen parempaan talteen, onneksi. En ois varmaan uskaltanut töistä lähteä jos se olis pyörinyt siinä oven liepeillä. :'D Ja turha haukkua nuorisoa, nytkin about yläastelaiset pojat soittivat ne poliisit paikalle ja kurkkivat koko ajan liikkeeseen sisään, että onko tilanne hallinnassa...kun olin siellä yksin sen sekopään kanssa. Mutta kaikki hoitui!

Ja vihdoin pääsin kotiin ! Nautiskelin yhden töihin tulleen uutuuden, Ben&Jerry's:in 'Wich:in. ♥ NAM!


Vielä jäi toinen pakastimeen huomiseksi.

En menekään huomenna kauppoihin, kuten aluksi piti, vaan vasta ensi tiistaina. Emmi-Riikka tulee Kotkasta seuraksi sillon ! Huominen menee siis kotona lagatessa. Ensi tiistain ostoslistaan kuuluu:

Elumen-värinpoisto
Kiharasuihke
Silkkitippoja tai jotain muuta mahtavaa pidennyksien silottelijaa
Ohutsiveltiminen musta kynsilakka
Verhokangasta
Harmaa perustoppi

Siinähän nyt onkin... Sitten vähän silmäilen kenkiä ja juhlavaatetta kevään juhliin.

Loppukevennykseksi hölmön näköinen Juulia, kun sillä jäi kieli hampaitten väliin pitkäksi aikaa... Ei oikeen vakuuttanut kun yritti sitten vihaselta näyttää.


Kovis.

6 kommenttia:

 1. Niin niin ! XD Onneksi tommosia ei käy usein.

  VastaaPoista
 2. Oon laiska ja kommentoin Lauran tällä! XD

  Aa toi bento oli niin hyvää. 8< <3 Oikeesti tuijotin sitä vaan kauheen kauan ennenkun raaskin syyä. XD Ja sit nautiskelin siitä. <3

  Pelotti kamalasti se narkkari. 8(

  JENNA TÄÄLLÄ! \o/

  VastaaPoista
 3. Ei se bento mikään ihmeellinen ollu, ens kerralla teen paremman. XD

  mutta onneksi se hoitui !

  TAJUSIN ! \o/

  VastaaPoista