30.4.2010

57

Huomasin että minun kengät on aika kulahtaneen oloiset ! Niinpä vähän putsasin niitä ja vaihdoin uuet kengännauhat, nyt kehtaa taas käpöstellä.


Paljon kivemmat nyt !


Eilen töistä lähtiessä tajusin bussipysäkille, että kännykkä jäi töihin.... Joten kipitin hakemaan sitä, vaikka myöhästyinkin bussista sen takia. Ajattelin että ei haittaa, junahan lähtee jotain 22:35, hyvin ehdin. Paitsi että muistin väärin, ja näin miten juna klonksutteli menemään vähän ennen kuin ehdin asemalle. 8( Noh, muistelin, että olin kerran aiemminkin myöhästynyt näistä kummastakin, ja menin silloin kahdella bussilla kotiin. Pian tulikin odottamani bussi, ja tyytyväisenä ajattelin, että kohta olen kotona :'D vaihtopaikassa selvisi, että aikataulut on vähän eri, kuin aiemmin, ja 20 min joutuisi odottamaan. FFFUUUUUUUU- 

En kuitenkaan jaksanut jäädä odottelemaan, vaan lähdin etsimään vaihtopaikasta seuraavaa bussipysäkkiä, josta kulkisi useampia linjoja kotia kohti. :D Tämä pysäkki oli jostain syystä pitkän matkan päässä......eikä siinä sitten ollut koko aikatauluja, jes. En viitsinyt siihenkään jäädä odottelemaan, katsoin että 15 min menee vielä ennenkuin se bussi lähtee, jota olisin 20 min joutunut odottamaan. Jatkoin seuraavalle pysäkille, sielläkään ei ollut aikatauluja...... Ja lopulta seuraavalle, joka olikin jo Ikean kohdalla. Meille kotiin kävelee Ikealta n. puoli tuntia. 

KUITENKAAN, en jaksanut kävellä kotiin asti, vaan totesin seuraavan bussin olevan juurikin se, johon olisin alunperinkin vaihtanut, jos olisin jäänyt odottelemaan. 

Lopulta olin kotona siinä 23:30. Jos en olisi unohtanut kännykkää, niin olisin ollut lähes tuntia aiemmin kotona :'D Mutta no, oli lämmintä, ja muutenkin ihan mukava kävelyilma XD


Vappu! Ja huomasitteko, ajastuksella otettu kuva ! Löysin sittenkin ihan jees paikan. Näissä vaatteissa vappua juhlimaan - töihin. Sukat kyllä laitan ensin jalkaan.


Nyt alan tehdä munkkitaikinaa, katotaan mitä minun tekemistä munkeista tulee !

3 kommenttia:

  1. Pikkasen kiva blogi sulla !aattelin ruveta lukemaan tätä ((; ois kiva jos sinäkin alkasit minun blogia lukemaan (:::

    VastaaPoista