4.5.2010

59

Oon toissapäivän illasta ollut vähän kipee, nenä tukossa ja semmonen olo että kuume nousis...mut eipä oo noussut. Lisäksi mun ääni kuulostaa ihan hirveeltä !


Yritin vähän laittaa itteeni epäkipeen näköseksi, kun oon taas menossa illaksi töihin. Vaikka että näkyy tämä olo minusta siltikin.

Eilen kuitenkin kävin Helsingissä, mikä ei ehkä ollut kaikista paras idea. Loppuilta menikin sit sohvan pohjalla, kun oli niin heikko olo.


Yritin eilen pukeutua lämpimästi, kaikesta huolimatta oli kylmä. Ja pitkästä aikaa päällä Putumayon jakku/takkisysteemi ! Näitä japanin-tuomisia.


Heitin vielä pipon päähän, jos vähän ois lämmittäny.

Sitten ostoksiin:


En viitsinyt kamalasti tuhlata puuteriin, joten päädyin tähän. En vielä tuon hyvyydestä osaa sanoa, kun vasta äsken laitoin sitä, katotaan miten kestää töissä ! Ja tuo paketti on aika ruma.


Meikki/pinni/ponnari/kynsilakka/ymsyms -laatikko Clas Ohlsonilta. Idea pöllitty suoraan täältä.


Huhtikuun CUTiE, jonka mukana tuli söpöt Cecil McBeen lunch tote bag sekä mini pouch. Muoviahan ne on, mutta ihan kivat ! Ja lehti on ihana.

Toivottavasti tämä kipeysolo menee ohi viikonloppuun mennessä, kun lähtään mökille perjantaina. Ei olis kovin kiva olla siellä kuumeessa. :'D

Ja miksi pitää olla näin harmaa ilma...........

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti paranet pian!^^
    Toi CUTIE -lehti näyttää kivalta:O Mistä oikein tilasit ton lehen? Toi jakku on muuten tosi ihana! *__* ~Anni

    VastaaPoista
  2. Kiitos, yritän! :D
    Se on ihana! En tilannut, ostin Tokyokanista :D Ja kiitos ! XD

    VastaaPoista