28.5.2010

67


Kävin vihdoin ja viimein tutkimassa Monkia ja Weekdayta tänään. No, tuntuu että ennemminkin tuijotin itse kauppoja, kuin vaatteita. :'D Eksyin niihin sokkeloihin. Ja sit mulla alkoi tykyttämään alkava päänsärky takaraivossa, niin lähin aika nopsasti pois.. Pitää mennä jossain vaiheessa paremmalla ajalla käymään niihin. Sit kun niissä ei oo niin paljoa porukkaa.


Tämmösenä liikkellä tänään, huomatkaa korkkarit ! Ja taas samat housut ja villatakki, huoh........


Sovitin GT:lla ihanaa mekkoa ! Toi on kyllä mulle liian iso, ja sielläki oli niin paljon porukkaa etten jaksanu lähtee ettimään sopivaa. Ton alla vois olla hyvä joku t-paita/peittävämpi toppi !


Kävin vielä hakemassa Jennan töistä, ja napsin kuvia ootellessa.

Mua taas vähän ärsyttää se, ettei mulla oo vapaana perjantai-iltana muuta tekemistä kun tässä istuminen. Ihana ois ees joskus lähtee vähän johonkin tanssimaan etc, mut ei mulla oo semmoseen varaa. :D Sit kans nyt kesällä (..tai sit kun se kesä tulee takasin) haluisin mennä porukalla ulos viettämään iltaa...mutta millä porukalla. Ähhhhhhh.


Aloin kattomaan taas jdramaa, Hana Yori Dango 2:sta ! Ja on vähintään yhtä koukuttava kun eka tuottiskin. Miten mitkään länsimaiset sarjat ei saa minussa noin paljon tunteita pintaan ..? Alotan katsomaan Code Blue:n ekaa tuottista, kunhan saan tuon ensin katottua. Tai sit katon kahta sarjaa samaan aikaan !

7 kommenttia:

 1. Kyl sarjoja pystyy kattomaan useempaakin yhtä aikaa, nimim. lempparisarjoja noin tuhat... Joihinkin jää tosin kausittain niin koukkuun, ettei edes huvita katsoa muuta.

  Sä aiheutat mussa vaateshoppailuintoa.

  VastaaPoista
 2. Niin pystyy, mietin tässä että jos huomenna alottais tota code blue:ta, sen verta paljon kiinnostaa. :D

  Ja...hyvä? XD huonompi juttu, jos ei ole sitä rahaa millä shoppailla...

  VastaaPoista
 3. OI! ihana tuo mekko! pitää käydä katsomassa itekkin sitä. paljonko oli hintaa? näyttäis kyllä aika tissimekolle mutta kokeilu ei maksa mitään :D

  VastaaPoista
 4. Mekko oli 19,90, ja aika tissimekko kyllä. :D mutta ihana ihana !

  VastaaPoista
 5. ja en tiiä julkaseeko tämä nyt taas tuota toista kommenttia. >8( Mutta kiitos kiitos paljon ! ♥

  VastaaPoista
 6. Aika tuttu fiilis toi perjantaina himassa istuminen, itekin harrastan sitä liian usein. Aina jos koittaa kavereit saada johki ni soittaa samoille parille ja sit luovuttaa, pitäs oikeesti soittaa läpi kaikki puolitutut etc. Tai sit pitäs koittaa tutustuu uusiin ihmisiin. :----D

  VastaaPoista
 7. oww. 8D; Mulla on joka pe- ja la-illat oikeestaan töissä tai kotona.. Enkä tunne täältäpäin kovinkaan montaa ihmistä, niin siihen se sit jääkin.. :D

  VastaaPoista