21.5.2010

64

Eilisen kesämekkohaluamiseni jälkeen lähdin Seppälään ja Lindexille sovittamaan kesävaatteita !


Söpö pallomekko. Näytti kyllä söpömmältä henkarissa kun minun päällä. :'D Sitäpaitsi yläosasta näkyy vähän läpi.


Sit söppäniä perhosia ! Tää on kyllä aika ihana. Miinuksena se, että koko etuosan saa napitettua --> napit aukeilee.... 


Tää on näistä Seppälän mekoista paras, mut sit taas, ei kovin kesäinen... Tuntu tosi kevyeltä ja ihanalta päällä, mutta värit !

Joo, valitsin aika paljon mustaa. Ois siellä ollut kans kivoja superkesäisiä kukkamekkoja, mutta niissä oli myös aika kesäisen avoimet kaula-aukot. (ja onpa likaset peilit..)


Sit Lindexille ! Sieltä en löytänyt yhtään potentiaalista kesämekkoa. Aattelin et ehkä shortsit + kesäinen toppi on kans hyvä ? Toi kuvan toppi ei nyt oo ihan semmonen mitä hain, sais olla kukallinen. Mutta malli on hyvä, väritkin aika ok ! Paras yhdistelmä ois vaaleet farkkushortsit kukallisen topin kanssa. Kuvitelkaa sielunne silmin !


Toi tunikapaitamikäliehommeli ois ihana, jos ei ois yliläpinäkyvä. Otin tän kuvan lähinnä et näkyis noi shortsit paremmi.. 


Ja aaaaaa maailman ihanin hame !!! ♥__________♥ Alerekissä... Että tekis mieli mennä pelastamaan se, arvatkaa vaan onko rahaa? ♥ rakastuin. 

Täydellisten kesävaatteiden metsästys jatkuu !

6 kommenttia:

 1. oi vitsi tää oli hyvä postaus! lisää tälläsiä! näen nyt, mitä vaatekaupoilla on tarjottavana, sinun tyyliin tosin hee.

  VastaaPoista
 2. haha kiitos ! XD Aattelin joo ens vkolla lähtee kauppoihin sovittelemaan lisää :D Vähän kauemmas, kun tässä kävelymatkan päässä on tosiaan vaan noi 2 kauppaa. XD

  VastaaPoista
 3. JEE! sit kun pistät hinnat kans niin sustahan tulee sitten minun vaate-advisor ha!

  VastaaPoista
 4. niinpä XDDD Mietin tota tehdessä et pitäiskö laittaa hinnat vai ei, mutta en nyt laittanu. XD ehkä sit ens kerralla. B)

  VastaaPoista
 5. Musta paras oli kyl toi eka perhosmekko.

  VastaaPoista
 6. Se on kyllä kans tosi hyvä, harkitsin jo sitä tän kesän kesämekoks. :D

  VastaaPoista