19.6.2011

195 - Desucon 2011

Kuten viime merkinnässä mainitsin, tämä ja eilinen meni Desuconissa Jennan apulaismyyjänä taidekujalla. Kumpanakin aamuna herätys oli aikainen ja conipäivät on tunnetusti melkosen virtaa imeviä...


Eilen matkalla jännitti, että mitähän tästäkin conista tulee, myydäänkö mitään jne. Kahvia on jo juotu tässä vaiheessa, kun on silmätkin auki.


Kipitettiin työvoimaovesta laittamaan myyntipöytä kuntoon ennen ovien aukeamista.


Ovet aukes iik!

Lauantai menikin lähes täysin pöydän takana istuessa. En käynyt katsomassa yhtäkään ohjelmaa, enkä ostanut yhtään mitään, vaikka myyntipöytäsalin kiersinkin. Toi päivä uuvutti minut ihan täysin! Huomasin myös sen taas, ettei conit oo enää ihan mun juttu. 


Taidekujan kiinni mentyä pelattiin onneks parapara -peliä! Se oli kivaa, vaikka olinkin siinä ihan surkee. Jenna oli paljon parempi, vaikkei tää kuva ehkä havainnollistakaan sitä parhaiten.

 

Kaikkiaanhan viikonloppuna tuli otettua 347 kuvaa, joista ehkä noin 14 itse conissa ja loput junassa. Suurin osa niistä otettiin eilen junassa kotiinpäin tullessa, kun oltiin niin väsyneitä eikä ollu muuta junatekemistä..


Tänä aamuna olin fiksu ja keitin termarimukiin ihan itse kardemummakahvia. Nam nam! Kummasti tää on myös ainut julkasemisen arvonen kuva minusta tältä päivältä.


Tänään taidekuja oli miinoitettu. Jenna ei ole tyytyväinen.

Tänään jopa kävin katsomassa yhtä ohjelmaakin! Tarkoitus oli mennä katsomaan toistakin, ainutta ohjelmaa jota oikeasti odotin ja halusin nähdä. Mutta taas täysin mun tuuria - kyseinen ohjelma oli peruttu. Ei sitten, ensi kertaan hehheh!

Kaiken kaikkiaan Desucon on kuitenkin hyvin järjestetty, ja kaikki toimii about niin kuin pitääkin. Uskon että lähden tonne taas ens vuonna myyjäapulaiseksi, saatiinpa taas katettua matka- ja muut lippukulut ja ylikin jäi rahaa. 

Niin ja huijasin tuolla aiemmin, kun sanoin etten ostanut mitään. Ostin lipun Nekoconiin, jonne lähden Jennan taidekuja-apulaiseksi ahhaha. Ketään Nekoconittajia?

       SUMMARY IN ENGLISH:
 • Was in Desucon today and yesterday with Jenna
 • Didn't watch any programs on Saturday, but one today. I was supposed to see another one, a really interesting one, the only one I really wanted to see...and it was cancelled.
 • Was really tired on both days. Coffee saves!
 • Going to Nekocon with Jenna next month.

5 kommenttia:

 1. Taidekujilla on niin superkivaa iiih! 8D
  Oli kiva con. <3

  VastaaPoista
 2. Sun tukka on söpön näkönen<33

  VastaaPoista
 3. Lenni, nojoo oli kyllä :--D

  Zara, aa kiitos! XD ♥

  VastaaPoista
 4. Hmh Nekoconiin en pääse kun on niin kovin kaukana ja huonoon aikaan ja olen köyhä ;< Karkaan Animeconiin kuitenkin 8) Oispa ollut kivaa käydä Desuconissakin mut ei kaikkeen pysty! Kuolailen noita Jennan taideteoksia ja sun hiuksia sitten koneen ruudulta :---)

  VastaaPoista
 5. Ja mepä ei tietenkään tulla animeconiin :--D Jennan töitä voi tilailla netin kauttakin ja mua voi nähdä irl ;D

  VastaaPoista