28.6.2011

197

Eilen lähettiin kauppoihin kattelemaan, josko sieltä löytyis Jennalle jotain kivaa. Mitään kivaa ei löydetty, mutta kumma kyllä mulla oli pian uudet kengät, kangaskassi ja rannekoru. Miten tässä näin kävi?

Kengät ja kangaskassi: Monki

Miten aina silloin, kun ei ole menossa mihinkään muualle kuin ruokakauppaan, saa vedettyä päälle just sen hyvän asun? Sitten taas kun on lähdössä keskustaan (esim niitä aleja kiertämään) niin päälle eksyy jotain ei-sittenkään-niin-kivaa, ja tukkakin on huonosti...


Tykkäsin pitkästä aikaa ihan oikeesti siitä, miltä näytin tänään. No käytiin me muuallakin kun ruokakaupassa, nimittäin pankissa hoitamassa tili- ja vakuutusasiat kuntoon... Pointti oli, ettei lähetty kauemmas kuin 1km kotoa.


Mulla on viimeinkin kuntoklubijäsenyys, joten kävin vähän kurittamassa laiskoja lihaksiani bodypumpissa eilen! Enkä kehdannut ihan pienimpiä painoja käyttää, kun ei kukaan muukaan niin tehnyt. Mutta pian kroppa kiittää ja kasvatan supermuskelit hehhehe.

Posti toi mulle jotain kivaa, nimittäin Millenium-trilogia -dvd-boksin (korjatkaa tosta noi viivavirheet) !! Onhan toi jo jonkun aikaa pitäny hommata. Tänään kattelen vielä siitä sen ekstra-dvd:n, keke.


Mun kappale on tosin ruotsikansilla, kun oli halvempi tota suomikansiversiota. Mitä väliä millä kielellä ne kannet on, on meillä Fight Clubkin saksankielisillä kansilla.


          SUMMARY IN ENGLISH:
  • Got new shoes and a bag even though we went shopping for Jenna.
  • Liked my outfit today, but of course we didn't go anywhere but convenience store.
  • Went to bodypump yestereday for a long time, my muscles are aching...
  • Got my Millenium trilogy -dvd box, gonna watch the extras today.

2 kommenttia:

  1. Kivat kengät! Ja aaaa mäkin haluan Millenium-boksin! ;_;<3 Pitäny hommata se sata vuotta, miksen saa aikaan....

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tilaa se, cdon:issa oli toi ruotsikantinen 30e, postitukset mukaanlukien siis. :D

    VastaaPoista