28.6.2011

196 - Tallinna

Oltiin tiistaista keskiviikkoon äitin kanssa Tallinnassa. Kyseessä oli mun (etukäteinen) synttärimatka. Matkan 'pääideana' oli 30 Seconds to Mars:in keikka, mutta mulle henkilökohtasesti tais kuitenkin ne shoppailut olla tärkeemmät.


Aloitettiin päivä kuohuvalla. No ei, tuota ennen ehittiin jo syödä laivalla aamiaisbuffa ja hengailla siellä muutenkin, juosta sateessa kunnes saatiin taksi ja päästä hotellille asti. 

Lähettiin tietenkin heti shoppailemaan, mutta ei mulla ollu aikaa ottaa kuvia siellä kaupoissa. Käytin sen ajan mieluummin t-paitojen selailuun. Ekana päivänä tarttukin mukaan farkut ja 2 valkosta t-paitaa! Kattelin innoissani harmaita paitojakin mut päätin että ei enää yhtään harmaata paitaa lisää, hukun niihin jo.


Päästiin viimeinkin tuntien shoppaamisen jälkeen hotellihuoneeseen, joka siis sijaitsi ihanassa neuvostoaikaisessa Pirita Top Spa -hotellissa. Ainakin näkymä parvekkeelta oli hieno.


Ennen keikalle lähtöä oli tietenkin tankattava kunnolla. Kakkua, kahvia ja skumppaa.


Tukka hapsotti bussia ootellessa. Uudet farkut jalassa.


Laululavalle oli löytänyt jo muitakin kun me. Oltiin paikalla joskus 20:40, keikan piti alkaa ysiltä. Alko se sitten vähän vaille kymmenen. Tuonne oli lippuja myynnissä 12 000, en tiiä kuinka paljon niitä sit oli myyty.


Itse keikasta mulla ei montaa kuvaa ole, ei oikein saanu kunnolla sieltä asti missä oltiin. Tääkin zoomailtu. Keikka oli ihan jees, hypittiin äitin kanssa siellä. Tai ainakin ahkerasti notkutettiin polvia.


Keikan jälkeen kaikki bussipysäkit oli ylikansoitettu, sattuneesta syystä. Päätettiin siis kävellä takas hotellille, johon ei muutenkaan ollut kuin muutama pysäkinväli.Hieno sää saattoi vähän kans vaikuttaa päätökseen... Kello oli tässä vaiheessa about 23:30.

Aamulla lähettiin hotellibuffetin jälkeen vielä takas shoppailemaan, vähän alkoholipitosia ostoksiakin. Ja sit jo laivalle ja takas Suomeen. Käväsin vaan kotona ja sit pakattiin itsemme, tavaramme ja kissamme autoon, ja lähettiin kohti Kotkaa ja juhannuksenviettoa. Juhannuksen kuvasaldo lähentelee nollaa, kamera unohtu laukkuun... Mut ehkä siitä juhannuksesta on ollu jo ihan tarpeeks muissa blogeissa!

          SUMMARY IN ENGLISH:
 • Went to Tallinn with my mum to celebrate my birthday.
 • The reason for the trip was actually 30 seconds to mars concert, but I preferred shopping.
 • Got 4 t-shirts, one pair of jeans and some alcohol drinks.
 • After Tallinn we went to Kotka to spend midsummer, but I don't have any photos.

3 kommenttia:

 1. tuo kakkupala näyttää hyvältä... mmm.... *__*

  http://dudusadventure.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Nättei noi maisemakuvat!
  Ja ihanat muute noi sun pinkit kengät ;o;

  ~anni

  VastaaPoista
 3. Dudu: sitä se olikin ♥___♥

  Anni: jep, teki mieli jäädä kuvailemaan pidemmäks aikaa :D Kiitos! Kuvasta ei ehkä nää mut ne alkaa olla jo aika kulahtaneet...

  VastaaPoista