22.1.2012

Matkamessut ja vähän muutakin

Kävin matkamessuilla kahtena päivänä, torstaina(ammattilaispäivä) ja lauantaina(the ryysispäivä). Ja..en ollu kovin vakuuttunu. Kaikki oli tungettu samaan halliin, ja kokonaisuus oli tosi vaikee hahmottaa. Eksyin siellä monta kertaa, enkä usko että ees näin kaikkeja ständejä..oh well.


Osallistuin tietysti kaikkiin mahdollisiin kilpailuihin. Hyvällä tuurilla on siis tulossa ainakin muutama matkalahjakortti, Kreikan matka kahdelle, erinäisiä laivamatkoja, Australian matka jne. Voitin paikan päältäkin päivä Tukholmassa -risteilyn.

Mitään ständejä en erikseen alkanu kuvailemaan - ei siellä ees mitään mielettömyyksiä juuri ollut. Paitsi Omenahotellin sängyssä makoillut söpö tyttöpari, hihi.


Hyödynsin kuitenkin upeita messutarjouksia - Forsman Tea:n ständillä. Ois ehkä pitäny ostaa enemmänkin, noi siis oli 3 pakettia 5€. Muistaakseni sama tarjous oli viime vuonnakin, mutta en käyttäny sitä. HMPH! Tällä kertaa olin fiksumpi.


Miten voi sohvan ilme muuttua niin paljon parilla tyynynpäällisellä? Tossa oli aiemmin semmoset ihme pinkki-violetit tyynyt, jotka ei sopinu koko huoneeseen enää yhtään. Sen sijaan että sisustusihmeemme Jenna ois valinnu noi, niin nepä on mun valitsemat! Joo, mä en yleensä kovin oma-alotteisesti puutu meidän kodin sisustusasioihin.


Jennan ja Pihvin ajanviettoa.

3 kommenttia:

  1. Noi tyynyt on ihania, voitas melkein käydä ostamassa niitä lisää, kun eivät paljoa maksaneet. :'D

    VastaaPoista
  2. Jenna, niin on! Ja jep >8D

    Sanna, ne on ihania!

    VastaaPoista