9.1.2012

bodari

Hups, on pitäny kirjotella tänne vaik mitä, mut en oo muistanu ottaa kuvia mistään. Esim. viikonloppuna tein vegaanisia pullia ja sämpylöitä, niistä tuli hyviä. Niin hyviä, et unohin ottaa kuvia ennenku ne oli kaikki syöty..

Mua on myös pitäny kiireisenä työssäoppimisen alkaminen. Alotin siis viime tiistaina, eli tänään lähti käyntiin eka täysi viikko. Ja oon tykänny! Tottakai näin aluks tulee hirveesti uutta infoa koko ajan ja oon ollu työpäivien jälkeen ihan kuittina vaikken oo juuri mitään tehnykään. Mutta, tää on lähteny rullaamaan ja mulla on hyvä fiilis tosta paikasta!

awkward
Oon ensimmäistä kertaa elämässäni oikeesti innostunut liikunnasta. Niinpä oon yrittäny ettiä nyt lähiaikoina itelleni hyviä mutta suht halpoja salivaatteita, kun oon hikoillut siellä milloin milläkin kaapista löytyneellä rätillä. Tänään marssin ihan urheiluliikkeeseen(täysin tuntemattomia paikkoja ennestään) ja aloin selailla rekkejä. Ja kuinkas ollakaan, löysin täydelliset liikuntavaatteet viimeisistä alerytkyistä! Miesten "shortsit" ja naisten futispaita. Kelpaa! Varsinkin, kun hintaa kummallekin vaatekappaleelle oli siunaantunut 4,90 €.

Oon käyny kesästä asti salilla epäsäännöllisesti, vähän miten sattuu. Nyt oon yrittäny liikkua semmosen kolme kertaa viikossa. Eikä se mulla vielä ainakaan missään juuri näy, mut pakko myöntää, mulla on parempi olla.

kuva we♥it

7 kommenttia:

 1. Heei cool, mistä urheiluliikkeestä löytyi noin halvalla kamaa? Pitäis itekin käydä kattoo jos vielä jossain alerekissä ois mullekin jotain :D

  T. Saara joka ei jaxa kirjautuu

  VastaaPoista
 2. Niin no sen ois toki voinu mainita :D ELi Sellon Stadiumista kaivoin noi, eipä siellä montaa noin halpaa vaatetta kyllä roikkunu. Mut ehkä jossain muussa Stadiumissa ois vielä enempi!

  VastaaPoista
 3. jauuuu I like exercising too!!!! :D Kylläpä tuli halpa reissu sulle! Mun ekat oikeet urheilukamppeet (pökät ja toppi) makso yht yli satkun!!! Toisaalta aattelin että kylhän näille käyttöä piisaa!:D

  VastaaPoista
 4. Jep tiiän! XD Niin tuli, halusinki selvitä halvalla. :--D Noi on mun ekat "oikeet" urheilukamppeet. Kai. En kyl oottanu et noin halvalla saan! Toivottavasti ne myös kestää käyttöä sit..

  VastaaPoista
 5. Hei, onhan sulla ollut sporttivaatteita, aittiksen bodypumppeja varten ostettiin silloin sitruunanväristä ja mustaa, muistatko?
  t.ä

  VastaaPoista
 6. Ainiin! Se paita on jossain ja ne housut on vähän poissa muodista jo :D

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia infosta :--) Jospa tässä itsekin vielä ehtisi alelaareja selaamaan!

  VastaaPoista