17.1.2012

putkilo


Käytiin eilen vähän shoppailemassa ja Jenna osti mulle Monkista tämmösen neuleasian. Putkilo, jossa on käsille reiät. Valahtaneiden käsiaukkojen liivi? Aivan sama miksi sitä sanoo, oon ihastunu kyseiseen vaatekappaleeseen kovasti. Onneks Jenna pakotti mut ottamaan tän punasen, koska muuten oisin varmasti päätyny taas tummansiniseen. Tai harmaaseen, joka oli kolmas värivaihtoehto.

Oon huomannu et mulla on vähän paha tapa ostaa kausittain paljon samaa väriä. Punaseen oon juurikin sen takia kyllästyny, kun ostin sitä joskus koko ajan. Nyt mulla on ihan pari punasta vaatetta. Saman ovat kokeneet musta, harmaa ja tummansininen.


Halusin tukkaan taas vähän piristystä, joten leikkelin etutukkaa ronskisti lyhyemmäks. Tukasta tuli samalla yllättäen tyttömäisempi. Oman tukan ite leikkaamisessa on muuten se etu, että voi leikata millon haluaa eikä tarvi varata aikoja. Ite oon nyt viime aikoina trimmaillu tukkaa n. kuukauden välein, oon siis säästänyt suuret summat rahaa kun en oo kiikuttanu niitä kampaajalle...

Nyt pääsenkin jo sänkyyn loikomaan - vetäsin tällä kertaa salilla kunnon raivotreenit. Terveisin en varmasti ole hikoillut koskaan ennen niin paljon.

4 kommenttia:

 1. PUTKILO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Vähänks ihQ.
  ::]

  VastaaPoista
 2. Pirteän näköiset,tuubi ja tukka!
  t.ä

  VastaaPoista
 3. Sini, !!!!!!!!!!!! Kiitos >:B

  äiti, kiitos! :D

  VastaaPoista
 4. Ai niin, minäkin kävin jo eilen kuntosalilla kinkkaamassa :) t.ä

  VastaaPoista