1.5.2012

Laamaristeily, vappu etc.

Hups, sain jo valituksia siitä etten oo päivittäny blogia! Tässäpä sitä päivitystä nyt sit :D

Oltiin jo aikaa sit eli toissa viikonloppuna risteilyllä Jennan ja Sinin kanssa. Risteily sai nimekseen Laamaristeily, kun pitihän sillä nyt joku nimi olla... Olin siis saanut Matkamessuilta risteilylahjakortin, joka nyt hyödynnettiin.


Tuolla oli joku Fiesta-teema. En tiiä missä sen ois kuulunu näkyä, mä en ite huomannu muuta kun noi isot mainokset ja jonku bändin joka soitti jonkunasteista fiesta-musaa.

Pohdiskelen syntyjä syviä kun laiva lähtee
..kuin myös Jenna ja Sini
Meiän ensimmäinen risteilyiltahan meni sellasissa merkeissä, että kierreltiin laivaa ja syötiin sipsejä hytissä samalla kun katottiin mm. Cartoon Networkia ja jotain ruotsalaista game showta. Awesome!


Sää Tukholmassa osoittautui pilviseksi ja tuuliseksi. Ehkä sen takia oon noin pettyneen näkönen.


Onneks bongattiin heti jo lehtiä kasvattaneita pensaita ja puita. Kaikki on Ruotsissa paremmin ja ruoho vihreempää.

Ratikatkin on söpöjä...
..ja leivät jättimäisiä!

Paettiin kauppakeskuksen lämpöön kun oltiin jo varmaan pari tuntia kuljettu siellä kylmässä viimassa, hyi. Vähän söi tota koko reissua se kylmyys. Ja se, ettei ollu rahaa yhtään mihinkään. Esim kahvilas käymiseen. Tai mihinkään.


Kyllähän se aurinkoki sieltä kurkkaili, kun oltiin jo menossa takaspäin laivalle hehe. Nautiskeltiin kuitenki puiston penkillä tästä jännästä valo/lämpöilmiöstä.


Koska Tukholmasta aina surettaa lähtee niin nopeesti, haettiin kaupasta lohdutusaamupalatarvikkeet kotimatkalla. Voitti kyllä laivan nahistuneet sämpylät ja huonot kasvistarjonnat mennen tullen.

Sit kun joskus on rahaa, vois lähtee Tukholmaan muutamaks yöks...oppis ehkä jopa oikeesti liikkumaan siellä. No mut, tälläkin kertaa käveltiin hurjasti semmosissa paikoissa missä ei ennen olla käytykään, mikä tietysti on hyvä juttu!

Viskataanpa tähän väliin pari asukuvaa joiltain päiviltä, kun niistä on muistettu kuvia ottaa hehe.


Tää oli joku mun perustyöasu. Jakku + raitapaita = ♥


Ja toinen työasu. Tykkään kun meillä ei oo töissä mitään tarkkaa pukukoodia, esim jakkupuku tai joku ihan työasu, huh. Eipä oo ainakaan tähän mennessä kukaan mitään negatiivista mun vaatteista sanonu. Huomaa tosin, kun asiakkaita tulee joskus toimistolle, että ne oottaa ehkä vähän erinäköstä tyyppiä..

Meiän vappuaatto meni kavereilla, grillattiin, tanssittiin, pelattiin twisteriä ja hengattiin parvekkeella. Vierastan isoja bileitä, tää 5 hengen kokoonpano oli just sopivan kokonen.


Vappuruokana oli grillattujen herkkusienien ja paprikan lisäks ihanaa papusalaattia, rosmariiniperunoita ja superrrhyviä tahnoja! Juomana skumppaa, tietty.

Villiä biletystä Frederikin biisien tahtiin

Tänään oonkin jo ehtynyt tehdä raaoiksi jääneitä munkkeja ja käydä urheilemassa. Meillä alko töissä tänään liikuntakampanja. Meidät jaettiin 3 henkilön joukkueisiin, se joukkue voittaa jolla on eniten liikuttuja tunteja kesäkuun lopussa... Aion ottaa tän tosissani!

9 kommenttia:

 1. Mäki haluan Tukholmaan pidemmäks aikaa! ;_;
  Näytän niin onnelliselta tuolla puskassa!

  Tuli jotenkin niin onnellinen olo tästä postauksesta jee. :']

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka vappuinen kuva tuo vimppo; oletpas reipas tytär, kun olet taas munkitkin paistanut. Kyllähän minäkin niitä ainakin noin parikymmentä vuotta paistoin, nyt vain pakastemunkkeja kuumennettiin iskän kans möksällä :( T. ä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo reipas olin, mutta munkit jäi raaoiksi sisältä :D Meille ei pakastemunkkeja oikeen löydy, teen vastaisuudessakin siis itse jos munkkeja tahotaan syödä :)

   Poista
 3. Kivasti tukka tossa missä se on ylhäällä. :D Sulla taitaa oma väri olla jo aika hyvin kasvanut takas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, pisimmissä etuhiuksissa on kait vielä väriä jälellä, muuten on omaa :D

   Poista