20.5.2012

liikuntakisa & tulevaisuutta

Moi, mitä kuuluu? Mulle kuuluu lihaskipuja ja väsymystä sekä pastantäyteistä mahaa. Viime postauksen lopussa mainitsinkin töissä alkaneen liikuntakampanjan/kisan. Oon urheillu viime viikot ihan hulluna, ainakin verrattuna siihen mitä aiemmin oon liikkunu..Tää viikko ja viime viikko. Meidän kisassa siis mitataan sitä, kuka liikkuu ajallisesti eniten. Tällä liikuntamäärällä ei pääse ykköseksi, tai kolmen kärkeen. Viiden parhaan joukossa roikun sentäs! Tää on aika iso muutos siihen mitä oon ennen liikkunu, joka oli siis n. 3 tuntia viikossa. Huh! Sain muuten myös Jennan houkuteltua salille, mennään huomenna hommaamaan sille kesäkortti. ♥ Sit mulla on vihdoin viimein salikaveri, enhän mä oo käynykään tuolla yksin ku kesäkuusta asti.

Viime postauksen jälkeen mun työllistymisrintamalla on tapahtunut jotain tärkeetä: kirjotin sopimukset, oon nyt tuolla matkatoimistossa töissä vakkarina! Eli toistaiseksi voimassa oleva työsopimus. Oon tosi tyytyväinen, nyt ei tartte miettiä et mistä tulee syksyllä rahaa kun on edessä muutot ja kaikki. Valmistutaan kummatkin nyt, niin pitää HOASin kämpästä lähteä lätkimään. 

Yks suurimpia huolia ton muuton suhteen mulla on se, että mihin salille vaihdan.... joo isot on ongelmat! Oon nyt jo niin tottunu käymään tuolla missä käyn, Espoon keskuksen Ladyfitnessillä. Se on sopivan pieni, ainoastaan naisille ja hyvät tunnit. Sydämestä riipasee kun pitää vaihtaa johonkin muualle!


Tuntuu tällä hetkellä että asiat on hyvin. On työpaikka, rahaa säästössä, kunto kohenee kun liikun niin paljon, muutto (toivottavasti) pitempiaikaseen kotiin edessä, maha täynnä hyvää pastaa.


Sit kun jaksaisin vielä kantaa kameraa mukana, ottaa kuvia, tehdä mun tukalle jotain, miettiä mitä puen päälle, ottaa asukuvia ja kirjottaa mielenkiintosista asioista.

1 kommentti: